.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ндаа... Или да си вземе PS4 за 800лв чистак новичък с гаранциите му, с всичко и квото му остане да си вземе оригинални игри...
    PS4-ката е с видео карта, еквивалентът на която е такава за десктоп компютър от 2010-та. Толкова от мен по темата

А Коко както винаги дава неадекватни съвети и се чуди как да набута хората с калпав хардуер на космически цени.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    PS4-ката е с видео карта, еквивалентът на която е такава за десктоп компютър от 2010-та. Толкова от мен по темата

А Коко както винаги дава неадекватни съвети и се чуди как да набута хората с калпав хардуер на космически цени.
    Главата ти е калпата. Кво да си вземе intel core i3 ли? С извинение идиот ,ама fx-а е доста по-производителен от някакъв мизерен и3. Пс4 е с 256 битова видеокарта ати 7850.
    И при двата случая независимо дали ще си с пс или пс4 ще трябва да си купуваш игрите ако искаш да играеш multiplayer online .
    С пс4 може да играеш доста по-дълго игрите, но не в топкова добро качество като при настолните компютри, но пък с настолния може да правиш доста повече неща. На твое място аз бих избрал настолен компютър, освен ако нямаш що годе добър компютър с мощен двуядрен процесор и външна видеокарта dx 10 примерно.

Ти луд ли си аурисс???За тези пари може да си вземе 384 битова видеокарта амд . Изкрейзил си нещо, нвидиа се купува ако ще се ползва главно за програми от сорта: adobe photoshop и т.н. заради куда ядрата.
    Последно редактирано от koko95 : 06-01-2014 на 20:40

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Може и така да е, да, но хубавото е, че поне 3-4 години ще има нови игри, оптимизирани за него. И е по-евтино.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си