.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Целувка с език

Здравейте от заглавието се разбира какъв ми е проблема.. та немога да се целувам с език на 14 съм (момче), всеки ден приятелите ми се мляскат пред мен и ми става гадно че аз не мога .. чел съм теми и други простотии клипчета и така все се притеснявам да не объркам нещо, може ли да ми дадете съвет нещо как се прави или незнам вие знаете? Благодаря предварително!

-Моля без хейтъри -,-!!!

Мега фен Аватара на draid
    Ами първо ти трябва приятелка на която да се упражняваш, след това ти трябва практика. Това не е нещо което може да научиш от някакви съвети и форуми. Както се казва "Ако ставаше с гледане, кучето щеше да е най-добрият касапин". Мисля, че освен практиката, много лесно би се научил и от някое девойче което умее да се целува добре. Та това е моят съвет.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ами първо ти трябва приятелка на която да се упражняваш, след това ти трябва практика. Това не е нещо което може да научиш от някакви съвети и форуми. Както се казва "Ако ставаше с гледане, кучето щеше да е най-добрият касапин". Мисля, че освен практиката, много лесно би се научил и от някое девойче което умее да се целува добре. Та това е моят съвет.
    Това е че се включва и опция срам смисъл да питаш някой момиче "може ли да ме научиш..".

Мега фен Аватара на draid
    Е ти няма да я питаш. То си става от така само, особено ако сте във връзка. Макар и да се съмнявам колко 14 годишните могат да се целуват, но всичко става с практика. Без приятелка няма как да се научиш накратко.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Пробвал ли си, че казваш, че неможеш? Когато си намериш момиче нещата ще станат от самосебе си и въобще няма да му мислиш. Целувките не се учат, а се чувстват.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Пробвал ли си, че казваш, че неможеш? Когато си намериш момиче нещата ще станат от самосебе си и въобще няма да му мислиш. Целувките не се учат, а се чувстват.
    +1

И аз го мислех много, обаче се запознах с едно момче, не му казах, че не съм се целувала с когото и да е до сега. Той така и не разбра, а аз с времето задобрях.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Мноооого трудно

А ти изобщо имаш ли с кого да се целуваш?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от ilovemusic__ Виж мнението
    всеки ден приятелите ми се мляскат пред мен и ми става гадно
    Ем, то и аз да бех... :/

намери си приятелка и то ще стане от самосебеси целуването не е голяма философия споко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си