Първоначално написано от
Joushya
Здравейте ще ви помоля който прочете темата да ми даде съвет относно как би било правилно да постъпя!
Няма да казвам години,градове и т.н подробности защото има шанс човекът за който става дума да е част от форума. Познаваме се от скоро, заедно сме почти цял ден, пишем си постоянно когато сме на компа, звъним си когато не можем да се видим във други думи прекарваме почти над 10 часа дневно през последните няколко седмици, говорим си на мили имена и се държим по специален начин един към друг. Държим се мило един към друг закачаме се споделяме си доста неща имаме общи интереси и виждания въпреки че имаме разлика във годините което е половин десетилетие и аз съм по-малкият(и двамата сме пълнолетни). Всичко е във кръгът на приятелството(според мене и според това което става), но явно започвам да хлътвам по този човек, искам го все повече, мисля 24/7 главно за него като се целя да се отдам 100% на него и само за него. Не сме от един и същ град и за момента не сме заедно. Дотук всичко е добре нали така?