.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Изрусяване на краката

Здравейте,
    Сигурна съм че мноого мноого пъти са били задавани тези въпроси, но не мога да ги открия. След 5 дена заминавам на море с приятелки, но майка ми е много упорита. Та да ви питам, как мога да си изруся косъмчетата на краката, защото майка ми казва, че с кола маска, епилатор и други много боляло.

Извинявам се за създаденото неудобство!

Супер фен Аватара на The Cheetah
    ахахахахахахаа
    Ама то и като се изрусяваш може да те щипе.

По добре не дей ужасно много боли и е ти поникнат повече :дд

Мега фен Аватара на Dagichka
    знаеш ли колко амоняк и кислородна вода ще ти трябват за да си изрусиш целите крака.. плюс това пак ще се виждат, а момиче с косми по краката баш си е грозно. махай ги направо и да не ти пука, това си е твоето тяло. ако не искаш да те боли ги махни със самобръсначка, но ще трябва да повтаряш процедурата през ден-два

Супер фен Аватара на shmatarok
    Не, не, не, изобщо недей да започваш със самобръсначка.
    Отивай на кола маска, за 10 минути толкова нищо няма да ти стане! Не е някаква прекалено силна болка, напълно търпимо е.
    Ама определено не ги изрусявай, то не е като да стават невидими.

Ако ги изрусиш няма да изчезнат отново ще се виждат само че цвета им ще е светъл.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Щом ти е за едното море, махай ги със самобръсначка. Нямаш си на идея колко е смешно да видиш някое момиче, а по краката му косми, които си личат заради слънчевата светлина.

Мега фен Аватара на Hilary_
    И какво като боли? Не е болка за умиране.
    Това с изрусяването изобщо не е добра идея.

Недей да се опитваш да ги изрусяваш, не стават невидими. Отиди на кола маска, не е толкова болезнено, а ефектът ще ти държи 1-2 седмици. Ако ги обръснеш е доста кофти, поникват бързо, стават остри. А момиче с косми по краката е гадно, недей да слушаш майка ти, няма да умреш от болка.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    И аз да ви питам нещо за изрусяването .Аз смятам да си изрусявам космите на ръцете.Те не са много,но не са и малко и не изглеждат много добре.Аз пробвах да си ги изруся с изрусяващо кремче за мъхчето на лицето ,но на едната рака не ми действаше(много малко ми ги изруси и то само долната част на космите).Е то и на другата нямаше толкова голям ефект,но беше по добре от другата.А въпросът ми е дали има кремчета за изрусяване на тялото , колко струват .
    Последно редактирано от Anastasiq5910 : 06-02-2014 на 14:40

Използвай машинка за подстригване :д с нея не боли :д

Мега фен Аватара на baby_baby
    Да боли обаче само в началото ( поне при мене де ) не е болка за умиране ще изтърпиш по-добре да си махнеш космите отколкото да ги изрусяваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си