.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: косми

косми

Здравейте исках да ви питам защо е задължително хората да се убезкосмяват? според мен не е задължително :д Аз напрамер не си махам космите а и нямам много редки са но не ми пречат. мои приятелки също не го правят. преди малко ми се подиграваха, но незнам тя и майка ми каза че ако се убезкосмявам ще ми поникнат повече и ще са още по черни ;дддд
    При вас така ли е? :дд

Как дори ти хрумна "убезкосмяват"? o-o
    По-черни няма как да станат, начините за обезкосмяване не ти човъркат по генома. А дали ще станат повече зависи как се обезкосмяваш.

Ако не искаш не го правиш, ако искаш го правиш, не виждам къде е проблема.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

ами защото преди ми се подиграваха а и като гледам тук във форума има много теми за махането на косми

Мега фен Аватара на Hilary_
    Първо - Обезкосмяват!
    Второ - не е задължително, но е за твой личен комфорт, хигиена и т.н.
    Трето - "По - черни и повече" няма как да станат. Това не зависи от външни фактори като махането им.

на мен лично ми става адски неприятно като видя момиче с 5см косми стърчащи от ръцете (примерно)

но все пак е въпрос на избор и никой не те задължава

Не знам да има закон, който да задължава хората да се епилират. Принципно не е задължително и можеш да го правиш ако искаш. Друг е въпроса колко е красиво. На мен ми се струва доста грозно момиче с косми. Ако ти се харесваш космата повече, това вече е въпрос на вкус.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Съгласна съм с matilyn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си