.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    4e sa zdravi?
    Държиш ли на бой, ако не, не ми заставай на пътя отново.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не е нужно да си преставям, много пъти са ми казвали, че божествено тяло като моето не трябва да се прикрива с дрехи.
    Пхахахаххаха, сигурна съм!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Привързана съм дълбоко към хронологии, смс-и и лични съобщения - затова ми е такава мъка, когато трябва да изтрия нещо, за да си освободя място
    Е те т'ва е! Никога не трия хронологии! Когато ми се развали стария лаптоп страшно много съжалявах, че не мога да си прехвърля хронологиите от skype. Страшно удоволствие ми е да нямам работа и да си разглеждам старите простотии.

Да,много особено ако са такива от моето детство и съм ги имал още откакто съм бил малък.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Не е нужно да си преставям, много пъти са ми казвали, че божествено тяло като моето не трябва да се прикрива с дрехи.
    Някои хора преценяват хората според ума, други според дрехите, теб сигурно те смятат за свръх интелигентен, защото винаги си облечен по последна мода.
    Тъй като се движа в академична среда, не по дрехите съдят за интелигентността ми. Но и гледам да си ги сменям ежедневно, щото тоя въпрос много се коментира и ако си с едни и същи, те пишат бедняк/клошар и т.н

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    страшно много съжалявах, че не мога да си прехвърля хронологиите от skype.
    Има начин...

Наско, ти си душевен клошар, ако мога така да се изразя... Ако щеш с костюм за 5 милиона се облечи, изчети цялата световна библиотека, пак ще е същата работа...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Има начин..
    Имах предвид, че се изтриха заедно с всичко на лаптопа, моя грешка. Иначе да, преди време даже май бях прехвърляла някакви хронологии, не помня по какъв повод.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Е те т'ва е! Никога не трия хронологии! Когато ми се развали стария лаптоп страшно много съжалявах, че не мога да си прехвърля хронологиите от skype. Страшно удоволствие ми е да нямам работа и да си разглеждам старите простотии.
    Толкова смислен живот имаш, че забавленията ти са да четеш стари разговори, сигурно не си много красива и умна, иначе с друго щеше да си запълваш времето

Толкова смислен живот имаш, че забавленията ти са да четеш стари разговори, сигурно не си много красива и умна, иначе с друго щеше да си запълваш времето
    Забавленията ми не стигат до това, спокойно.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Държиш ли на бой, ако не, не ми заставай на пътя отново.
    Моля?

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    не

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ох, да. Старият ми лаптоп, въпреки че не мога да го поправя(нещо видеокартата замина), си го държах 4 години и сега реши по някакъв странен начин да проработи!! :Д И си го ползвам пак - с малко бъгове е, но ми е някакво готинко. Имам 3 клавиатури, 1 мишка и 1 камера, които не съм сигурна дали работят, но си стоят в един шкаф прибрани. :д Старите ми телефони са по random шкафове или съм ги дала на роднини с повече от 1 номер, да не купуват нови. Чанти, дрехи, обувки - докато не стигнат частта където и за парцал не стават, не излиза от къщата. Имам една стая пълна с дрехи и стари неща, които стават за носене и мисля да ги дам на някой, защото повечето са хубави и не са носени изобщо, просто си стоят и събират прах. Жал ми е да си хвърлям и гримовете. До скоро си пазех един гланц за устни (първия, който си купих сама, със събрани от закуски парички :Д), обаче вече наистина си трябваше да го хвърля.
    По някаква странна причина ми е тъжно да си продавам учебниците. :/ Ама ще се наложи да го направя, де.
    *сън*

Да, аз съм много привързана към вещите си и ми е много трудно да изхвърлям нещо. Първо го обмислям с дни и после действам :/
    Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си