.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Е те т'ва е! Никога не трия хронологии! Когато ми се развали стария лаптоп страшно много съжалявах, че не мога да си прехвърля хронологиите от skype. Страшно удоволствие ми е да нямам работа и да си разглеждам старите простотии.
    Толкова смислен живот имаш, че забавленията ти са да четеш стари разговори, сигурно не си много красива и умна, иначе с друго щеше да си запълваш времето

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не е нужно да си преставям, много пъти са ми казвали, че божествено тяло като моето не трябва да се прикрива с дрехи.
    Някои хора преценяват хората според ума, други според дрехите, теб сигурно те смятат за свръх интелигентен, защото винаги си облечен по последна мода.
    Тъй като се движа в академична среда, не по дрехите съдят за интелигентността ми. Но и гледам да си ги сменям ежедневно, щото тоя въпрос много се коментира и ако си с едни и същи, те пишат бедняк/клошар и т.н

anonymous708973
    Guest
    След като години наред "разтребвах" в началото на учебната година, прехвърляйки една ненамаляваща камара неща, си създадох правило - всичко, което не е ползвано от 6 месеца, се хвърля. Стаята/Къщата - респективно животът ми - не са бунище, което да задръствам с ненужни вещи. Дрехите се разделят по категории - или се хвърлят, или се подаряват, или се правят на парцали за бърсане на прах вкъщи.

Привързана съм дълбоко към хронологии, смс-и и лични съобщения - затова ми е такава мъка, когато трябва да изтрия нещо, за да си освободя място

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    4e sa zdravi?
    kuv toq ultra stambini avatar we nasko

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    4e sa zdravi?
    Държиш ли на бой, ако не, не ми заставай на пътя отново.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Държиш ли на бой, ако не, не ми заставай на пътя отново.
    Моля?

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    не

Да,много особено ако са такива от моето детство и съм ги имал още откакто съм бил малък.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ох, да. Старият ми лаптоп, въпреки че не мога да го поправя(нещо видеокартата замина), си го държах 4 години и сега реши по някакъв странен начин да проработи!! :Д И си го ползвам пак - с малко бъгове е, но ми е някакво готинко. Имам 3 клавиатури, 1 мишка и 1 камера, които не съм сигурна дали работят, но си стоят в един шкаф прибрани. :д Старите ми телефони са по random шкафове или съм ги дала на роднини с повече от 1 номер, да не купуват нови. Чанти, дрехи, обувки - докато не стигнат частта където и за парцал не стават, не излиза от къщата. Имам една стая пълна с дрехи и стари неща, които стават за носене и мисля да ги дам на някой, защото повечето са хубави и не са носени изобщо, просто си стоят и събират прах. Жал ми е да си хвърлям и гримовете. До скоро си пазех един гланц за устни (първия, който си купих сама, със събрани от закуски парички :Д), обаче вече наистина си трябваше да го хвърля.
    По някаква странна причина ми е тъжно да си продавам учебниците. :/ Ама ще се наложи да го направя, де.
    *сън*

Да, аз съм много привързана към вещите си и ми е много трудно да изхвърлям нещо. Първо го обмислям с дни и после действам :/
    Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си