- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Привързвате ли се към предмети
Пхахахаххаха, сигурна съм!
Е те т'ва е! Никога не трия хронологии! Когато ми се развали стария лаптоп страшно много съжалявах, че не мога да си прехвърля хронологиите от skype. Страшно удоволствие ми е да нямам работа и да си разглеждам старите простотии.![]()
Да,много особено ако са такива от моето детство и съм ги имал още откакто съм бил малък.
Ох, да. Старият ми лаптоп, въпреки че не мога да го поправя(нещо видеокартата замина), си го държах 4 години и сега реши по някакъв странен начин да проработи!! :Д И си го ползвам пак - с малко бъгове е, но ми е някакво готинко. Имам 3 клавиатури, 1 мишка и 1 камера, които не съм сигурна дали работят, но си стоят в един шкаф прибрани. :д Старите ми телефони са по random шкафове или съм ги дала на роднини с повече от 1 номер, да не купуват нови. Чанти, дрехи, обувки - докато не стигнат частта където и за парцал не стават, не излиза от къщата. Имам една стая пълна с дрехи и стари неща, които стават за носене и мисля да ги дам на някой, защото повечето са хубави и не са носени изобщо, просто си стоят и събират прах. Жал ми е да си хвърлям и гримовете. До скоро си пазех един гланц за устни (първия, който си купих сама, със събрани от закуски парички :Д), обаче вече наистина си трябваше да го хвърля.
По някаква странна причина ми е тъжно да си продавам учебниците. :/ Ама ще се наложи да го направя, де.
*сън*
Да, аз съм много привързана към вещите си и ми е много трудно да изхвърлям нещо. Първо го обмислям с дни и после действам :/
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!