.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Спешно мнение

Здравейте! Знам,че ви е омръзнало от такива теми,но искам да вви попитам. С приятелят ми правихме втори път секс след като бяхме правили веднъж,но той не се беше измил и ходил до тоалетната.след първия полов акт мина известно време,беше деня преди да трябва да ми дойде,сега ми закъснява с три дни вече,постоянно мисля за това,имам признаците за менструация и се чудя дали закъснява от притеснение,искам да попитам дали някой от вас е имал същия проблем,благодаря предварително

Моля ви дайте ми мнение!!!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Щом е било ден преди да трябва да ти дойде, по-скоро нищо не може да е станало. Не се притеснявай допълнително, ще ти дойде, нали имаш и симптоми.

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Психическото състояние оказва значителна роля в мензиса на жената. Закъснения от порядъка на 3-5 дни, та дори и седмица са нормални до 18-19год. възраст, а се наблюдават и при далеч по-зрели жени.
    Няма нужда от притеснения.

Научете се поне на някои прости правила, за да си нямате главоболие. Например: след секс си взимайте душ и той да пишка. Не, че това гарантира 100%, че няма да забременееш от втория път, но все пак намалява шанса. А щом сте притеснителни, ползвайте предпазни мерки.

Реално, щом е малко преди да ти дойде няма какво да стане. За да има оплождане трябва да има яйцеклетка. НЕ се тревожи, просто си спести главоболията следващия път.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не го мисли постоянно от притеснение ще ти закъснее още повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си