.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 195
    Тогава ще напусна "семейството"
    БТВ много наспамихме..

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    Тогава ще напусна "семейството"
    БТВ много наспамихме..
    Язък... а щеше да си толкова добра леля...
    Май си нова тук?

Еми от ноември миналата година, което не е много време

Еми от ноември миналата година, което не е много време
    Това обяснява що ти пука за спам-а..
    Да ти обясня на кратко... Тук Леля ти Ди е най-върховния главнокомандващ. Величието и мощта й са безгранични. Другите богове напуснаха Олимп и сега всички се кланяме само на нея. Ако й се харесаш, няма да имаш ядове. Как да й се харесаш? Подари й комплект гуми за ДиДимобила /полото/.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    какво ще да каже преклонна възраст?

децата са си доста голяма отговорност, определено е по-добра идея да си поживееш и после да имаш деца, а не след време да ти скимне че ти се живее и да им повлияеш зле.

Всъщност се шегувам. Не се чувствам стара, въпреки че според майка ми е време "да се спра и да се замисля за семейство". Ама аз съм на 25! Не знам защо, но мисля, че ми е мнооого рано. Винаги съм искала да имам деца, ама...може би към 28-30 ще се замисля сериозно. Сега съм в процес на изпълнение на моите мечти, не съм на вълна "сменяне на памперси".
    I`m trying to make your dreams come true...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Това обяснява що ти пука за спам-а..
    Да ти обясня на кратко... Тук Леля ти Ди е най-върховния главнокомандващ. Величието и мощта й са безгранични. Другите богове напуснаха Олимп и сега всички се кланяме само на нея. Ако й се харесаш, няма да имаш ядове. Как да й се харесаш? Подари й комплект гуми за ДиДимобила /полото/.
    Какво прекрасно сравнение
    На леля Ди само с един комплект гуми ли и печеля симпатиите? Утре съм пред тях с един огромен подарък

Какво прекрасно сравнение
    На леля Ди само с един комплект гуми ли и печеля симпатиите? Утре съм пред тях с един огромен подарък
    Мда, тя е скромно момиче/лелче/, само трябва да й го поднесеш с щипка либоф.

Няма проблеми

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    аре спрете да спамите, бе, подхуманоиди!

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Та какво мислиш, че не определят парите? Можеш ли да отидеш на ски без тях?
    виж, не знам как звучи - тъпо, наивно, смешно, пресилено, префърцунено или пък нереално, но наистина смятам материалното за хммм... незначително. то не може да ти определя живота и не би трябвало да се стремиш към него. нямам за цел да взимам голяма заплата, да живея по определени стандарти и т.н. не знам, не съм напълно обективна, защото в действителност си нямам на идея как бих приела по-скромния живот, тъй като сега съм под маминото и татиното крило и не усещам липсата. може и да си променя мнението, но сега съм се отдала на може би типичния за възрастта младежки идеализъм ( :

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    аре спрете да спамите, бе, подхуманоиди!

виж, не знам как звучи - тъпо, наивно, смешно, пресилено, префърцунено или пък нереално, но наистина смятам материалното за хммм... незначително. то не може да ти определя живота и не би трябвало да се стремиш към него. нямам за цел да взимам голяма заплата, да живея по определени стандарти и т.н. не знам, не съм напълно обективна, защото в действителност си нямам на идея как бих приела по-скромния живот, тъй като сега съм под маминото и татиното крило и не усещам липсата. може и да си променя мнението, но сега съм се отдала на може би типичния за възрастта младежки идеализъм ( :
    Преди ми говорише, че не можеш без материални изгоди ...
    Да кажем те разбрах. Можем и с малко материално да се ограничим, но да живеем добре. Така е, да. Или може би е било някога така, не знам.
    Искам да ми определиш в каква степен материалност става въпрос.
    Много е важно да се има предвид къде живееш.
    Ако си в града с 500 лв заплата - то мисли какво можеш да правиш.
    Да не говорим за деца. Дори храната е скъпа.
    Ти не можеш да си позволиш никакви удобства. Не можеш и да се развиваш умствено без необходимото материално. Превръщаш се в един бачкатор, работоалкохолик. Вечерта се прибираш уморен, докато не дойде следващия ден.
    Живееш в дупка. Съседите ти надуват музиката, колите обгазяват терасата ти.
    Не се храниш здравословно.
    Не можеш да се лекуваш.
    Не можеш да пътуваш..
    Тоест - ти се изолираш.

На село горе долу стоят същите проблеми, с изключение, че е по-спокойно. Можеш да си намери работа. Да доиш крави от сутрин до вечер и да спиш в обора. Да ти дават храна и вода, ракия и туй то. Тоест някой хора могат и по-този начин да са щастливи. Не може - масово така живеят и имат подобни разбирания - ден за ден. Но ти си от интелигенцията. Ти и да искаш няма да ти е приятно да живееш с такива хора, а ще се наложи, защото те ще се превърнат в единствената ти компания. До тук разправях за най- най- най- долния слой на материалното. С всяко следващо стапало на горе става все по-различно и парите все повече участват, както и акъла. Но не се ли приближиш до едно нормално ниво на възнаграждения от материална основа - ти пропускат много от желанията си. Отново ставаш нещастна. Отново ще поискаш повече. Няма да си здраво стъпила, няма да си защитена по висшестощи мачкатори, така да се изразя, няма да имаш добри условия за отглеждане на деца...

Зелено, ще си спамим колкото си искаме, пък!
    Как ти се струва да живееш под мост, а през деня да събиращ пластмасови шишета, щом материалното не е важно?

ицка, не казвам, че парите не са важни и че не са необходимост. НО трябва да са средството, благодарение на което ще постигнеш това, което искаш, а не целта. ако целта ти е да си богат и идеалът ти за живот е като този на моя фр - ок. не казвам, че е лошо. на мен лично ми е тъжно колко време и енергия отделяме за незначителни неща, гонейки незначителни цели. колко една кола ще те удовлетворява? да, има колекционери, ценители, състезатели и тн, но да се абстрахираме от това. какво ще ти донесе къщата на морето? а бездушната дългокрака мацка? ами банковата сметка? и моля те, покажи ми къде съм ти говорела за материалните изгоди и какво точно съм казала? не, наистина изобщо не помня.

казах, не съм обективна и не знам доколко задоволена ще се чувствам, живеейки с по-ниски доходи. не си натрапвам мнението. четеш ли ме? не съм категорична. просто съм в такъв момент от живота си, в който не отдавам никакво значение на тези неща, не изпитвам нужда от материалното. ако можех, бих се изолирала в планината ;д
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 06-03-2014 на 17:33

ицка, не казвам, че парите не са важни и че не са необходимост. НО трябва да са средството, благодарение на което ще постигнеш това, което искаш, а не целта. ако целта ти е да си богат и идеалът ти за живот е като този на моя фр - ок. не казвам, че е лошо. на мен лично ми е тъжно колко време и енергия отделяме за незначителни неща, гонейки незначителни цели. колко една кола ще те удовлетворява? да, има колекционери, ценители, състезатели и тн, но да се абстрахираме от това. какво ще ти донесе къщата на морето? а бездушната дългокрака мацка? ами банковата сметка? и моля те, покажи ми къде съм ти говорела за материалните изгоди и какво точно съм казала? не, наистина изобщо не помня.

казах, не съм обективна и не знам доколко задоволена ще се чувствам, живеейки с по-ниски доходи. не си натрапвам мнението. четеш ли ме? не съм категорична. просто съм в такъв момент от живота си, в който не отдавам никакво значение на тези неща, не изпитвам нужда от материалното. ако можех, бих се изолирала в планината ;д
    Ами аз помня как спори, че си доста зависима от материалните продобивки и не можеш без тях, без подараците и забавленията, без глезотийките..
    Идеалът ми на живот е да живея спокойно и да правя това, което искам. А тва става с пари...
    За много шофьори - идеалът им е да имат хубава кола. Да си я карат, и не искат повече.. примерно.
    Мен една кола много ще ме удоветвори. Особено, ако имам бензин. Значи в 21 век предвижването пешачката е трудно. Камо ли да искам да пренеся багаж. Например в моята сфера дето искам да работя - бе кар не стаа.
    Ти лятото не искаш ли да се предвижваш с кола с климатик?
    Хората изпитват няква любофф към колите ддз
    Къща на море не ми трябва. Но би донесъла на човека - прекрасна атмосфера. Представи си как пиеш сутрешното си кафе на изгрев слънце и свежия бриз те подухва.
    За мен лично къща, където и да е, ама къща да е- задължително. Или апартамент, в който да не се чуват съседите. Много ме изнерват. А така е на всякъде- във всички нови строителства, Ивче. Кво ги прая, да ги убия хахах :Д
    А за дългократа мацка какво лошо има? Ся, ко, ако нямам приятелка, не е изключен варианта да разпусна..
    Банкова сметка пък много хора имат. Не знам, това е застраховка.
    Когато постигна това, което искам - пак ще ми трябват пари, за да го потдържам, ако ме разбираш.

Не отделяш, щото тати носи, мама меси...

нямам какво да кажа. всъщност имам, но ме мързи, а и няма смисъл, почвам да се повтарям.

искам само да ми намериш къде съм казала, че не мога да живея без материалното. сигурен ли си, че не ме бъркаш? не съм такъв човек. бляяяяк. подаръци и глезотийки. моля те, не ме принизявай. ( :

нямам какво да кажа. всъщност имам, но ме мързи, а и няма смисъл, почвам да се повтарям.

искам само да ми намериш къде съм казала, че не мога да живея без материалното. сигурен ли си, че не ме бъркаш? не съм такъв човек. бляяяяк. подаръци и глезотийки. моля те, не ме принизявай. ( :
    беше доста отдавна , не ми се търси в хронологията...

Нооо.....
    Кажи, няма ли да ти е приятно да пътуваш в кола... с климатика вътре?
    Доста хора, най-вече момичетата обичат, да ги подухва... климатик.. ;D

Минутка реклама!

Аз искам да стана земеделец иначе и през свободното време да ходя в планината.. . .пак пари...

беше доста отдавна , не ми се търси в хронологията...

Нооо.....
    Кажи, няма ли да ти е приятно да пътуваш в кола... с климатика вътре?
    обичам да ми подухват..не климатици обаче
    колите не ме интересуват. преди време имах нещо като...да кажем инцидент и оттогава не сядам зад волана, нито пък ме интересува в каква кола ме возят. достатъчно ми е да стигна цяла

Ти, пък, като си се извисила...
    И климатика те пита, и аз те питам, какво лошо има в това да печелиш пари, с които си изпълняваш мечтите? Щото ако ги имам парите да си купя и поддържам спортен автомобил, това ще ми донесе огромно удоволствие... Не факта, че я имам колата, а самата тръпка, която ми доставя. Същото е и с къщата на морето... Няма да ме топли факта, че я имам, а усещането да си до морето.
    Дългокраката мадама що трябва да е бездушна задължително?

обичам да ми подухват..не климатици обаче
    колите не ме интересуват. преди време имах нещо като...да кажем инцидент и оттогава не сядам зад волана, нито пък ме интересува в каква кола ме возят. достатъчно ми е да стигна цяла
    аз като малък много се кефих на лада нива. че минаваме от всякъде с нея. и си представях как пътищата са затворени и заснежени, а ние - газ ;д Но, ако ми подърят хубава кола, няма да откажа.... ама, ако е сега, най-вероятно ще я продам, за да инвестирам парите в нещо по-полезно.

иначе мерси, че така се отнесе с климатика и го изрита в през прозореца.. мерси, много си добра. лека нощ..

лошо е, ако ти стане мания тва за парите и почнеш да се състезаваш като милионерите.. без да живееш..

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ти, пък, като си се извисила...
    И климатика те пита, и аз те питам, какво лошо има в това да печелиш пари, с които си изпълняваш мечтите? Щото ако ги имам парите да си купя и поддържам спортен автомобил, това ще ми донесе огромно удоволствие... Не факта, че я имам колата, а самата тръпка, която ми доставя. Същото е и с къщата на морето... Няма да ме топли факта, че я имам, а усещането да си до морето.
    Дългокраката мадама що трябва да е бездушна задължително?
    престани да ми развиваш бътерфлай теории. всички се досещате какво точно иска моя фр. не се нуждае от романтична сутрин на терасата, усещайки бриза, нито пък от особено дълбоки и истински чувства от страна на мацката. не ми се правете на ударени. колата я иска, за да се 'гъзари'. не си изваждайте нещата от пръстите. много добре се изразих какво искам и защо. нито обвинявам материалистите, нито казвам, че да се стремиш към богатството е лошо. всеки си има гледна точка.

лошо е, ако ти стане мания тва за парите и почнеш да се състезаваш като милионерите.. без да живееш..
    Така да.

престани да ми развиваш бътерфлай теории. всички се досещате какво точно иска моя фр. не се нуждае от романтична сутрин на терасата, усещайки бриза, нито пък от особено дълбоки и истински чувства от страна на мацката. не ми се правете на ударени. колата я иска, за да се 'гъзари'. не си изваждайте от пръстите нещата. много добре се изразих какво искам и защо. нито обвинявам материалистите, нито казвам, че да се стремиш към богатството е лошо. всеки си има гледна точка.
    Спокойно, де, дишай! Не знаеш какъв кеф ми е да те дразня!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си