- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- За какво мечтаете?
Някои хора се адаптират по-лесно от други и това им помага. Но винаги в историята и днес - промяната идва с новото. Родителите ни имат стари възприятия, появява се ново мислене. Младите се занимават с нови неща.. Не е ли така?
виждал ли си въобще какво представлява тения? Или глисти?
бясно куче виждал ли си?
Баща ми познава много случаи на заразени (такава му е сферата на работа) от тения и подобни нелечими болести. Открият ли се рано - всичко може да отмине. Но закаснее ли се - заминаваш. Цял живот се лекува, защото след остраняването й по хирургичен начин - тя се придвижва до най-недостъпните части в организмът ти, дробовете и др органи където се размножава. След това отново нараства и тнт . В последните години сигурно може да има по-ефективно лечение.
Но трябва ли тогава да оставяш детето да се зарази>
спирам да пиша в тая потресаващо развиваща се тема
''През 2011 година високата степен на заразени хора остава все така висока, средно по 500 души на година (за 10 години са заболели 5 хил. български граждани''
От една страна детето трябва и да изпитва страх. Страха е най-голямото средство за самозащита. Докато само не открие и не си даде сметка за обстоятелствата като порастне малко.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...68235269,d.bGQ
На скоро отново две деца се одавили в един канал... Значи.. нали ти казах.. в природата животните правят по много деца, за да оцелят само няколко. сам приценявай
poveche nyama da vlizam v sobstvenata si oskvernena tema
tva beshe mnogo podlo
MRAZYA TE!!!
puke
chal
Еми, да ти кажа, вярно можеше и да се осакатя, като ми даваха да си играя с брадви и тесли на 6-7 години, можеше да ме удари кола, като си щъках с колелото между селата малко по-късно, можеше да се изгубя някъде из горите, като съм се правил на див да бягам от вкъщи... може и сега да се убия някъде с колата... Много неща са опасни, но безопасния живот, не е живот...
хайде сега, колко коли има на село? винаги има риск, ма е добре да се взимат и предпазни мерки... не ограничаване на свободата. точно за бездомните кучета например, ако видиш че 4 годишното лапе се навира да ги лигави, няма ли да му забранип, да го дръпнеш, ако трябва да му плеснеш един шамар. или да му кажеш строго - НЕ. Това е ЛОШО. а ако на другия ден продължи... - ще го оставиш ли? Ето за това е психологията и таланта да възпитаваш. и в това също освен личните знания помагат и книгите и съветите на други хора, за да си правиш по-добра приценка....
Кой пък определя коя е подходящата възраст да имаш дете? Не трябва ли да се замисляш за дете тогава, когато смяташ, че си готов? Повечето хора си мислят, че гледането не дете се състои в това да сменяш памперси, да гушкаш и храниш бебето. Да, ама това бебе няма винаги да е бебе. И след това идва най-трудната част. Работила съм с деца, знам за какво става въпрос. И не е лесно. Не, че съм свикнала да ми е лесно, но да имаш дете е ужасно отговорно, не можеш да гледаш на това като на нещо, което просто трябва да направиш и да не му отдаваш особено значение. Повечето деца стават идиоти точно заради недорасли (нямам предвид на години) родители, които не знаят как да се грижат за тях или пък просто не им се занимава достатъчно.
I`m trying to make your dreams come true...
ти си на 25 ? найс.. изглеждаш запазена
а какво ще направиш ако заискаш бебе а приятеля ти не иска /обичаш много приятеля си/
Мерси. *blush*
Ами...не съм се замисляла. Чак пък много да го обичам...Де да знам, с настоящия ми приятел сме на една вълна - искаме дете, но след няколко години. Ако все пак попадна в такава ситуация и много искам дете, а той - не..., вероятно ще го зарежа. Щом искаме различни неща и представите ни за бъдещето се разминават, значи, че няма как да сме ОК заедно и ще се караме постоянно. Така че ще си търся друг, който ще иска дете.
P.S: Все още не съм на 25! Но след няколко месеца ще бъда.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
да заражеш човека, когото обичаш само 'щото не е готов за подобна стъпка– тъпо
да бе, вЕрно. може би изведнъж ще осъзнаеш, че не я обичаш толкова много, след като ти сподели, че още не е готова да има дете xD