Здравейте,
изчетох известни теми, но нищо конкретно, от това което ме интересува. Имам естествено къдрава коса и е много трудна за оформяне. Къдравелките ще ме разберат. Утре съм на бал и понеже напоследък все се изправям, ми се иска да съм малко къдрава този път, но не знам как да я оформя. Косата ми е дълга малко под рамената, моля ви - трябва ми идея за прическа и как да оформя къдриците без всеки косъм да има собствено мнение !
Може би вече е късно за отговор, но тази снимка която си постнала няма нищо общо с къдрава коса. В смисъл че това е просто леко начупено с пяна или някаква маша. Не знам колко къдрава ти е косата, ако е много кадрава тогава ще трябва лека да я поизправиш и той ефекта ще стане. Може и малко пяна. Иначе моятя коса не е много къдрава , но е доста луда и чуплива и съм сменила доста неща. Преди ползвах пяна ама косата ми започна да става суха и мръсна още на втория ден. После ползвах нещо като гел но на по водна основа, което би било много хубаво за по къдрави коси и аз все още го ползвам, но слагам по по малко. Ето това е ,но не знам дали го има във България, и все пак трябва да има подобни. http://www.google.co.uk/search?biw=3...78%3B300%3B300 .
Иначе сега основно ползвам спрейчета за оформяне и фиксиране на къдрици. Всички тези неща со по-добре да се слагат на влажна коса и после или леко намачкваш или с дифузер. Аз основно впръсквам и сплитам и на сутринта е стахотна, но пак казвам, не знам колко си къдрава
Последно редактирано от katalia3 : 05-28-2014 на 01:29