Кой е най-добрият смартфон с тази операционна система според вас...и коя версия на андройд-а е най-стабилна..като цяло кое е по доброто..kitkat или jealybean ?
Поздрави![]()
Всичко е много субективно. Зависи какво търсиш в един смартфон.
Nexus 5, Moto X, Galaxy S4/S5 Google Play Edition
Този, който има добър хардуер. КитКат е по-добър от Джели мисля.
ем питам чисто информативно....аз мисля,че андройд-а на Самсунг са най-зле,прекалено 'натъпкани' с много лагави.За мен най-стабилната ос имат Гугъл Нексъс серията и HTC One серията...като аз се спирам на Оne..
към _ivi_... с какво Киткат-а е > от Джели бийн-а ?![]()
По-нова версия, няма смисъл да ти изреждам всичко, но главното е, че изисква по-ниски параметри, много по-лек е.
Хтц 1 серията? Нарича се Сенс и сиг говориш за версии 5 и 5.5, тъй като 6 май е доста по различно, но не съм пипала новия м8 или другите нови модели.
При Киткат 4.4 батерията издържа с 10-на минути повече, поне при повечето телефони. Също така при всяка следваща версия на андроид има повече подобрения и екстри.
Последно редактирано от OoVasKoO : 05-24-2014 на 22:49
Аха ясно, значи няма други модели за теб освен горе-изброените, много добре съм запозната пък аз с числата, които изброих, и това не са версии на Blinkfeed-а.
ем вари й обясни...заяжда се явно незнам...Като цяло да няма нищо общо с темата ни.
А какво мислите за Андройд-а на Самсунг, на мен изобщо не ми харесва...най-много бъгове съм виждал при самсунг моделите,вие как мислите?
Вярно ли е,че Гугъл Нексъс-ите имат най-стабилната ос(сред андроидите) ?
Ами преди като цяло не ми пукаше, но най-новите версии са ми адски противни. Нексусът има най-стабилна ос с най-много ъпдейти и оптимизации, но като цяло хората я предпочитат заради изчистената външност. По-леки "маскировки", като сенс и xperia ui, не отстъпват по бързина, но повечето хора нямат вкус към готова външност и предпочитат да си я направят сами.
M8
гледам, че познаваш htc и си се насочил към него, така че не виждам смисъл да т препоръчвам други марки
Новия?! Аз си мислех,че скоро няма да има нов такъв...а как се казва,че да се поразровя за техн.хар-ки и прочие ;д
впрочем мога да изчакам и Iphone 6..но там цената е нереална и в страна като България е безполезен малко тоя телефон...
П.П Ся ми се наби Нексъс-а в главата заради теб :Д Трябва да се прави избор и то труден ;д
Ами аз имам такива спомени, не зная, но новото хтц нз до колко е удобна тая лента с бутоните, относно One серията, не съм се заяждала, но имам хтц, който не е от тая серия и е с наполовина характеристики на единицата, със същия сенс, със киткат и фронта му е същия дори.
новият nexus ще е в България чак края на декември до средата на януари, ако не и края.. Излиза малко след акфон, месец-два, ама го вкарват много по-късно. Гадно е, че понякога има фабрични дефекти в началото, а аз мразя да се занимавам с гаранции, обичам новичко да си ми работи .. m8 най-големият му минус за мен е, че много се 'лъзга. Ще ме е страх да си го слагам по джобовете, защото и без тва е голям, а и много се хлъзга, все пак е алуминий.