.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Android

Android

Кой е най-добрият смартфон с тази операционна система според вас...и коя версия на андройд-а е най-стабилна..като цяло кое е по доброто..kitkat или jealybean ?
    Поздрави

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Всичко е много субективно. Зависи какво търсиш в един смартфон.

Nexus 5, Moto X, Galaxy S4/S5 Google Play Edition

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Този, който има добър хардуер. КитКат е по-добър от Джели мисля.

ем питам чисто информативно....аз мисля,че андройд-а на Самсунг са най-зле,прекалено 'натъпкани' с много лагави.За мен най-стабилната ос имат Гугъл Нексъс серията и HTC One серията...като аз се спирам на Оne..
    към _ivi_... с какво Киткат-а е > от Джели бийн-а ?

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    По-функционален и по-стабилен.

Повече от фен Аватара на Mozzela
    По-нова версия, няма смисъл да ти изреждам всичко, но главното е, че изисква по-ниски параметри, много по-лек е.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Хтц 1 серията? Нарича се Сенс и сиг говориш за версии 5 и 5.5, тъй като 6 май е доста по различно, но не съм пипала новия м8 или другите нови модели.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    При Киткат 4.4 батерията издържа с 10-на минути повече, поне при повечето телефони. Също така при всяка следваща версия на андроид има повече подобрения и екстри.
    Последно редактирано от OoVasKoO : 05-24-2014 на 22:49

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Хтц 1 серията? Нарича се Сенс и сиг говориш за версии 5 и 5.5, тъй като 6 май е доста по различно, но не съм пипала новия м8 или другите нови модели.
    ===
    ами да HTC One серията,защото One се дели на HTC one,One mini One max,One (M8 ),one mini 2 и т.н а това 5..5.5 и 6 са версии на Blink feed,който го има само при HTC
    Последно редактирано от sexobeAt : 05-25-2014 на 06:47

Аха ясно, значи няма други модели за теб освен горе-изброените, много добре съм запозната пък аз с числата, които изброих, и това не са версии на Blinkfeed-а.

Аха ясно, значи няма други модели за теб освен горе-изброените, много добре съм запозната пък аз с числата, които изброих, и това не са версии на Blinkfeed-а.

Ти четеш ли какво пиша или ?!
    Има други модели,аз ти казвам One серията,а не HTC серията версиите са Sense da...но също и Blinkfeed

Цитирай Първоначално написано от sexobeAt Виж мнението
    Ти четеш ли какво пиша или ?!
    Има други модели,аз ти казвам One серията,а не HTC серията версиите са Sense da...но също и Blinkfeed
    Какво общо имат версиите на блинкфийд с темата? Относно темата, говорим за андройд, тоест "маскировката", а тя е сенс. Иначе,мери, пича наистина изброяваше само one серията.

Цитирай Първоначално написано от Mozzela Виж мнението
    Какво общо имат версиите на блинкфийд с темата? Относно темата, говорим за андройд, тоест "маскировката", а тя е сенс. Иначе,мери, пича наистина изброяваше само one серията.
    ем вари й обясни...заяжда се явно незнам...Като цяло да няма нищо общо с темата ни.
    А какво мислите за Андройд-а на Самсунг, на мен изобщо не ми харесва...най-много бъгове съм виждал при самсунг моделите,вие как мислите?
    Вярно ли е,че Гугъл Нексъс-ите имат най-стабилната ос(сред андроидите) ?

Цитирай Първоначално написано от sexobeAt Виж мнението
    ем вари й обясни...заяжда се явно незнам...Като цяло да няма нищо общо с темата ни.
    А какво мислите за Андройд-а на Самсунг, на мен изобщо не ми харесва...най-много бъгове съм виждал при самсунг моделите,вие как мислите?
    Вярно ли е,че Гугъл Нексъс-ите имат най-стабилната ос(сред андроидите) ?
    Ами преди като цяло не ми пукаше, но най-новите версии са ми адски противни. Нексусът има най-стабилна ос с най-много ъпдейти и оптимизации, но като цяло хората я предпочитат заради изчистената външност. По-леки "маскировки", като сенс и xperia ui, не отстъпват по бързина, но повечето хора нямат вкус към готова външност и предпочитат да си я направят сами.

Ами преди като цяло не ми пукаше, но най-новите версии са ми адски противни. Нексусът има най-стабилна ос с най-много ъпдейти и оптимизации, но като цяло хората я предпочитат заради изчистената външност. По-леки "маскировки", като сенс и xperia ui, не отстъпват по бързина, но повечето хора нямат вкус към готова външност и предпочитат да си я направят сами.
    на същото мнение съм...btw сега съм пред дилема кой от водещите смарт-ове да си купя...колебая се между HTC One(или ( M8 )),Nexus 5..може би S5,но не ме радва андройда-а му,но има много екстри и най-вече,че е водоустойчив...
    Вие кое бихте си избрали из между тези ?!

M8
    гледам, че познаваш htc и си се насочил към него, така че не виждам смисъл да т препоръчвам други марки

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    M8
    гледам, че познаваш htc и си се насочил към него, така че не виждам смисъл да т препоръчвам други марки
    Препоръчай ми някои числа за тото-то неделя, че да си купя един м8
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Лятото май пускат новия Нексус, защо не изчакаш?

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    M8
    така е да...и като цяло ми харесва и като марка и като качество особено One и поколението му :д ...ще изчакам още месец може би и ще видим Поздрави!

Лятото май пускат новия Нексус, защо не изчакаш?
    Новия?! Аз си мислех,че скоро няма да има нов такъв...а как се казва,че да се поразровя за техн.хар-ки и прочие ;д
    впрочем мога да изчакам и Iphone 6..но там цената е нереална и в страна като България е безполезен малко тоя телефон...
    П.П Ся ми се наби Нексъс-а в главата заради теб :Д Трябва да се прави избор и то труден ;д

Ами аз имам такива спомени, не зная, но новото хтц нз до колко е удобна тая лента с бутоните, относно One серията, не съм се заяждала, но имам хтц, който не е от тая серия и е с наполовина характеристики на единицата, със същия сенс, със киткат и фронта му е същия дори.

новият nexus ще е в България чак края на декември до средата на януари, ако не и края.. Излиза малко след акфон, месец-два, ама го вкарват много по-късно. Гадно е, че понякога има фабрични дефекти в началото, а аз мразя да се занимавам с гаранции, обичам новичко да си ми работи .. m8 най-големият му минус за мен е, че много се 'лъзга . Ще ме е страх да си го слагам по джобовете, защото и без тва е голям, а и много се хлъзга, все пак е алуминий.

Хах лизга са! Матовата пластмаса също.

новият nexus ще е в България чак края на декември до средата на януари, ако не и края.. Излиза малко след акфон, месец-два, ама го вкарват много по-късно. Гадно е, че понякога има фабрични дефекти в началото, а аз мразя да се занимавам с гаранции, обичам новичко да си ми работи .. m8 най-големият му минус за мен е, че много се 'лъзга . Ще ме е страх да си го слагам по джобовете, защото и без тва е голям, а и много се хлъзга, все пак е алуминий.
    отзад с алуминий?
    хах, при мен гърбът е от обработена стомана и тоя проблем го няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си