- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Маааааааааац
Културология уча ,душко, ти реши ли го къде кво що и как ?![]()
:O Баси, браво, хехе.
Е при мен е мазало. Ходих на два изпита в УНСС предварителни (един по БЕЛ-5,20 изкарах на него и по История 4,80), мъчех се за Право, но като гледам няма да ми стигне, а на редовен по История не ми се ходи. Кор за нея.
Ходих и в СУ на два предварителни, но там хептен зле. Оценки няма да споменавам, че направо си е за срам, нищо, че не ме скъсаха.Като гледах статистиките им после във форума от 1300 момичета, 700 скъсани по БЕЛ, от 700, 560 скъсани по история.. дано сега на редовните дето ще ходя е по-цветна картинката.
Иначе за СУ, ако не стане и сега с изпитите ще пробвам с матурите по БЕЛ и Философия нещо, те са ми сигурни над 5. Дано намажа, ако не ще си правим афтърпарти с Пацо![]()
приятелчета кажете ми сега да рискувам ли и да пиша само су като мАж ! или да се запиша като резервен вариант в унсс :д
the game
ама те на предварителните редовно пишат супер ниските оценки, не се притеснявай, тва си е практика![]()
винаги на редовните оценките са по-високи
язе като кандидатствах навсякъде бях с матуритеСУ и Търново, съответно в Търново влязох приложна лингвистика с френски и втори чужд с двата крака от раз, на първо класиране, а в софийския не можах да се доредя до психологията за некви стотни, и реших че няма да е тва и записах културологията - тя ми беше второто желание и не съжалявам, дейба
брат не го мисли, ако не от първо, от второ класиране ще се набуташ, не е толкова страшно : )
гледай за общежак да се доредиш че ми се правят купони![]()
аре идвайте в скайпо, дъдрим си с Нати![]()
по време на сесия стават най-яките домашни купони![]()
20 човека в стаята, 17 от които имат изпит на следващия ден![]()
всеки тва казва, полят изпит взет изпит :Д ще го видим това
the game
Знам, душко, стоуквам ти някои фейсбук постове в кандидатстудентските групи, или по скоро те ми изскачат, обаче трябва да привлечем още хора, няма само ние да се набутаме яидеята за афтъра от втория пост ми харесва.
Имах 4.50 на предварителния по математика за ФМИ и от същата психоза и шубе въобще изключих кандидатстването там, а после се оказа, че си влизах с кеф на първо класиране, ама уви, не че много плача де, там трябваше даже и да се учи сигурно :о
С тези твойте оценки ако не на първо, то със сигурност на второ си влизаш правото, но според мен на първо ще успееш още. Аз имах 5.78 по математика на предварителен и 5.08 по Английски на редовен и си влязох като пич Икономиката с преподаване на Английски, която тогава си беше супер престижна и даже май минималния беше на първо място, след него Право и Политически науки, сега вече баловете падат главоломно със всеки следващ набор, тея искат да лапат пари отвсякъде и приемат на поразия, нашия поток е близо 200 човека, а най-големите зали са за 180, на контролни влизаме на групички по 4 за да може да се проведе нормално, така че ще те приемат, къде ше ходят
И аз съм от тея с изпит утре, дефакто 1ви щото всички останали ги освободих (почти), и последеней сега по-рано като видях една приятелка да отива на концерта на Massive Attack в зимния, а аз се прибирах от библиотеката, дето уж учехме с няколко момчета (реално си изпростявахме на културно място) и саднах, ама нямаше как, подкарах с някоя друга бира и до момента си ми е кеф, паниката я оставям за утре
изпИт!!!
Последно редактирано от pac0line : 06-05-2014 на 22:50
дидиии добре бе аз ако изкарам сега на редовния 4.50 вдигам банкет
http://www.youtube.com/watch?v=UotmvYR-qF8
the game
Колко имате пичове :3
Излязаха резултати.
http://rezultati.zamaturite.bg/
*сън*
Ами ще стискате палци, ей!
Иначе кака да се похвали ^_^
http://gyazo.com/54a620a2477889fb74ce854c322dec98
С тая философия в СУ мога ли нещо да бутна или да не си правя труда![]()
Български език и литература
80.00 точки
Отличен (5.5
Математика
100.00 точки
Отличен (6.00)
ВСЯЯЯЯЯЯКА ЗНАЕ КОЙ Е ТУЗАРААА КОЙ ЖЕНИТЕ ПАК ЩЕ СКАРААА
the game
http://i.imgur.com/kaoD1Po.jpg
И fuck, как за бога изкарваш 6-ца по математика..
Браво на всички ни :3
*сън*
само ще ти подскажа Д: в мойта стая от 15 човека всичките имаме 100 от 100![]()
the game
Юли, вие сте били скандални.
Наистина, браво на всички ^^