.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Супер фен Аватара на BadAss
    Културология уча ,душко, ти реши ли го къде кво що и как ?

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Цитирай Първоначално написано от BadAss Виж мнението
    Културология уча ,душко, ти реши ли го къде кво що и как ?
    :O Баси, браво, хехе.
    Е при мен е мазало. Ходих на два изпита в УНСС предварителни (един по БЕЛ-5,20 изкарах на него и по История 4,80 ), мъчех се за Право, но като гледам няма да ми стигне, а на редовен по История не ми се ходи. Кор за нея.
    Ходих и в СУ на два предварителни, но там хептен зле. Оценки няма да споменавам, че направо си е за срам, нищо, че не ме скъсаха. Като гледах статистиките им после във форума от 1300 момичета, 700 скъсани по БЕЛ, от 700, 560 скъсани по история.. дано сега на редовните дето ще ходя е по-цветна картинката.
    Иначе за СУ, ако не стане и сега с изпитите ще пробвам с матурите по БЕЛ и Философия нещо, те са ми сигурни над 5. Дано намажа, ако не ще си правим афтърпарти с Пацо

Голям фен Аватара на sifon4o
    приятелчета кажете ми сега да рискувам ли и да пиша само су като мАж ! или да се запиша като резервен вариант в унсс :д
    the game

ама те на предварителните редовно пишат супер ниските оценки, не се притеснявай, тва си е практика
    винаги на редовните оценките са по-високи

юли, зависи от специалността

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    ама те на предварителните редовно пишат супер ниските оценки, не се притеснявай, тва си е практика
    винаги на редовните оценките са по-високи
    Точно, всички ми казват това, но прякора ми е Хенриета пането.........

язе като кандидатствах навсякъде бях с матурите СУ и Търново, съответно в Търново влязох приложна лингвистика с френски и втори чужд с двата крака от раз, на първо класиране, а в софийския не можах да се доредя до психологията за некви стотни, и реших че няма да е тва и записах културологията - тя ми беше второто желание и не съжалявам, дейба

юли, зависи от специалността
    човек на пробния имам четворка, а мин бала е толкова висок станал, че даже и в тъпите специалности не мога да влезна с нея :д дано сега на редовния да надуят малко оценките щото иначе няма да има студентски живот за мене
    the game

висок висок колко пък да е висок

19.3 от 24 възможни... е каи чесно ебати :д
    the game

брат не го мисли, ако не от първо, от второ класиране ще се набуташ, не е толкова страшно : )
    гледай за общежак да се доредиш че ми се правят купони

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    аре идвайте в скайпо, дъдрим си с Нати

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    *сън*

брат не го мисли, ако не от първо, от второ класиране ще се набуташ, не е толкова страшно : )
    гледай за общежак да се доредиш че ми се правят купони
    ауууу е тва е приказка вече !!! по-голяма мотивация от алкохола може ли да има
    the game

по време на сесия стават най-яките домашни купони
    20 човека в стаята, 17 от които имат изпит на следващия ден

всеки тва казва, полят изпит взет изпит :Д ще го видим това
    the game

Цитирай Първоначално написано от ByK Виж мнението
    Пацо, едно 60-70% е сигурно, че ще съм при теб. Останалите проценти са ми надежди от матурите за СУ. Така, че на есен може да ми викаш вече "коУежке"
    Знам, душко, стоуквам ти някои фейсбук постове в кандидатстудентските групи, или по скоро те ми изскачат, обаче трябва да привлечем още хора, няма само ние да се набутаме я идеята за афтъра от втория пост ми харесва.

Имах 4.50 на предварителния по математика за ФМИ и от същата психоза и шубе въобще изключих кандидатстването там, а после се оказа, че си влизах с кеф на първо класиране, ама уви, не че много плача де, там трябваше даже и да се учи сигурно :о

С тези твойте оценки ако не на първо, то със сигурност на второ си влизаш правото, но според мен на първо ще успееш още. Аз имах 5.78 по математика на предварителен и 5.08 по Английски на редовен и си влязох като пич Икономиката с преподаване на Английски, която тогава си беше супер престижна и даже май минималния беше на първо място, след него Право и Политически науки, сега вече баловете падат главоломно със всеки следващ набор, тея искат да лапат пари отвсякъде и приемат на поразия, нашия поток е близо 200 човека, а най-големите зали са за 180, на контролни влизаме на групички по 4 за да може да се проведе нормално, така че ще те приемат, къде ше ходят

И аз съм от тея с изпит утре, дефакто 1ви щото всички останали ги освободих (почти), и последен ей сега по-рано като видях една приятелка да отива на концерта на Massive Attack в зимния, а аз се прибирах от библиотеката, дето уж учехме с няколко момчета (реално си изпростявахме на културно място) и саднах, ама нямаше как, подкарах с някоя друга бира и до момента си ми е кеф, паниката я оставям за утре изпИт!!!
    Последно редактирано от pac0line : 06-05-2014 на 22:50

дидиии добре бе аз ако изкарам сега на редовния 4.50 вдигам банкет
    http://www.youtube.com/watch?v=UotmvYR-qF8
    the game

Колко имате пичове :3
    Излязаха резултати.
    http://rezultati.zamaturite.bg/
    *сън*

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    Знам, душко, стоуквам ти някои фейсбук постове в кандидатстудентските групи, или по скоро те ми изскачат, обаче трябва да привлечем още хора, няма само ние да се набутаме я идеята за афтъра от втория пост ми харесва.

Имах 4.50 на предварителния по математика за ФМИ и от същата психоза и шубе въобще изключих кандидатстването там, а после се оказа, че си влизах с кеф на първо класиране, ама уви, не че много плача де, там трябваше даже и да се учи сигурно :о

С тези твойте оценки ако не на първо, то със сигурност на второ си влизаш правото, но според мен на първо ще успееш още. Аз имах 5.78 по математика на предварителен и 5.08 по Английски на редовен и си влязох като пич Икономиката с преподаване на Английски, която тогава си беше супер престижна и даже май минималния беше на първо място, след него Право и Политически науки, сега вече баловете падат главоломно със всеки следващ набор, тея искат да лапат пари отвсякъде и приемат на поразия, нашия поток е близо 200 човека, а най-големите зали са за 180, на контролни влизаме на групички по 4 за да може да се проведе нормално, така че ще те приемат, къде ше ходят

И аз съм от тея с изпит утре, дефакто 1ви щото всички останали ги освободих (почти), и последен ей сега по-рано като видях една приятелка да отива на концерта на Massive Attack в зимния, а аз се прибирах от библиотеката, дето уж учехме с няколко момчета (реално си изпростявахме на културно място) и саднах, ама нямаше как, подкарах с някоя друга бира и до момента си ми е кеф, паниката я оставям за утре изпИт!!!
    Ами ще стискате палци, ей!
    Иначе кака да се похвали ^_^
    http://gyazo.com/54a620a2477889fb74ce854c322dec98
    С тая философия в СУ мога ли нещо да бутна или да не си правя труда

Български език и литература

80.00 точки

Отличен (5.5
    Математика

100.00 точки

Отличен (6.00)

ВСЯЯЯЯЯЯКА ЗНАЕ КОЙ Е ТУЗАРААА КОЙ ЖЕНИТЕ ПАК ЩЕ СКАРААА
    the game

http://i.imgur.com/kaoD1Po.jpg

И fuck, как за бога изкарваш 6-ца по математика..

Браво на всички ни :3
    *сън*

само ще ти подскажа Д: в мойта стая от 15 човека всичките имаме 100 от 100
    the game

Браво, браво..
    *сън*

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Юли, вие сте били скандални.