- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Изгубих си телефона помощ
Здравейте! Вчера си забравих телефона и някои ми го е зел телефона е NOKIA 113 оператор съм на глобул има ли някакъв начин сам ОНЛАЙН да си го проследя по картата или по телефона мен тела не ми пука само картата моля кажете някакъв начин да си го проследя благодаря ви!
Едва ли най-близкия офис на Globul ти е толкова далече :/
Да! далече ми е не честно ти казвам от град на геад
и не само с интерпол хаха
реално няма смисъл да ходиш от град на град, защото телефончето ти е евтино
http://www.emag.bg/mobilen-telefon-n.../pd/EL9MKBBBM/
дори да звъннеш на Глобул и да ти го проследят, вече може да е продаден
най-вероятно няма да го намериш и ще трябва да се купува нов![]()
Няма да са го продали аз го изгубих вчера като звъна от на майка тел-а вика операторката: абонатът не отговаря моля обадете се по-късно и това постоянно от вчера е така какво значи ?
Последно редактирано от lubo_bg : 06-02-2014 на 20:52
има известна вероятност да е паднал от теб някъде където няма обхват, но по-вероятно е някой да го е намерил и изключил, като съществува и вероятност да позвъни на родителите ти за да го върне в случай че е съвестен, обаче може и да си го присвои, да го подари на някой, или да го продаде, но поне имаш късмет, че не е от най-скъпите
Последно редактирано от npp : 06-05-2014 на 07:50
Хаха, представям си ако имаш смартфон за над 1000 лева. Моя самсунг замалко да го загубя, но се намери
, ама кво ми дреме нали има гпс и програма за намиране на тела
.
Последно редактирано от koko95 : 06-03-2014 на 09:25
не само, че са го откраднали, а са и го продали
и аз не бих отказал 40-50 лв. за него![]()
an7raks президент !! ;д
Автора, не искам да те разочаровам, но просто се прости с телефона и с картата си. просто се обади на оператор да я спрат и да ти преиздадат нова и това е !