С един човек съм 5-та година. Разбираме се, обичаме се, но между нас отдавна няма тръпка. И аз направих голяма грешка, влюбих се в друг. (само влюбване, без секс и съотв. изневяра) Той не знае, че имам връзка.Говорих с приятеля си, признах му за това и поисках да се разделим, но той не ме пуска.. казва, че не може да живее без мен, склонен е на самоубийство дори и ми постави ултиматум- да прекратя всякакви отношения с момчето или отива лично при него. А аз съм безумно влюбена.. не мога да спра дори за миг да мисля за него. Може да не е правилният, може приятелят ми да е любовта на живота ми и това, че искам да го напусна да е най-голямата ми грешка. Но заслужава ли си да остана във връзка, която не ме прави щастлива? дава ми сигурност, да, хармония и стабилност. Но животът ми е едно непрекъснато дежа ву, както беше писало едно момиче в тема по-горе. Без емоция, без трепет. Дори не съм имала друга дълга връзка, освен с него. Правилно ли е да остана или трябва да си тръгна? Имам нужда от съвет