Ситуацията е такава, през моята призма... един олигофрен на 30г, който вместо да е стабилен мъж със семейство и кариера е някакъв лузър дето гони децата които са на училище още, се прави на мъж на една пикла на 17г, не изкарала 1 стотинка през живота си и нямаща 1 ден трудов стаж... да не говорим пък за учене и придобиване на някаква професия, следване... и какво си видяла на 17г? Ти си една пикла за мене, малоумна и нещо ти има, не си в ред, ти си на 17г още си едно хлапе дето си била видяла много от живота, и какво си видяла, освен един чеп, 30 годишен?! Какво си видяла? Ходила ли си в чужбина, работила ли си в чужбина, карала ли си кола/мотор, имала ли си твой бизнес, изкара ли си някакви пари сама, какво смислено си направила сама в живота освен ей това да обслужваш нагона на някакъв бастун на 30г!? Не е хубаво да се изхвърляте като на бял лист, че сте видяли дъра бъра... пикли... В действителност не сте видяли нищо, тепърва ще виждате.
Един мъж на 30г ако е редовен по акъл е на съвсем различно ниво и етап от живота си от едно тийнче на 17г. Истината е, че нещастника само ще ти разцепи путето от ебане и това ще видиш от него, от чичко паричко който ти се прави на мъж возейки насам натам и черпейки те и плащайки... Айде, успех със "сериозната връзка"!
Аз съм на 25г близо, и не бих се хванал с момиче по-малко от 2-3г от мен... но ако съм на мястото на ваще, това ще ти е най-малкия проблем: "наще са против...". Вземи си намери някой около твойте години да те пори и си гледай младостта.
Последно редактирано от igaydarov : 06-05-2014 на 20:55