Я, тема - интересна.
Я ще взема да се разпиша и тук.
Преди години завърших бакалавърска степен - 2009-та. До този момент ми се струваше, че е напълно НЕредно момичето да има деца преди да навърши 25-26 г. поне.
Какво се случи 2009-та - (много) малка част от колежките в потока забременяха и родиха (преди това нямах семейни колежки). Сега, когато съм на 28 г. мога да споделя, че бройката на родили/неродили е 1/3. Съученичките от даскало - 1/4 от тях вече имат дете/деца.
И сега това, което промени моя мироглед - в работата имам не малко колежки, които са колкото мен - 28-29 г. и имат...
деца и то не деца на 2-3-4 г., както са на моите колежки от университета, а деца на по 5-6 г., което прави...
че са станали майки на 20-21 г. => са забременели на 19-20 г.
И мирогледа ми, на човек на 28 г., за мен съществуват 4 вида момичета - момичета, които не се виждат с деца преди да навършат 30 г. (и на които им се живее - ебе им се и всичко останало), момичета, които не се виждат с деца преди да навършат 30 г. (но които са по-затворени в себе си - може и да нямат приятел до себе си и да не са правили секс с месеци), момичета, които са станали майки на 20-23 г. (и които са благоверни на мъжете си - и през главата не им минава да му слагат рога), момичета, които са станали майки на 20-23 г. (и които вече са се развели с мъжете си, щото любоФта хез гоун ауей и се оглеждат (и предлагат завоалирано) на мъже, на които да насадят и своите чаавета). Обикновено последната група са много редки, но учудващо се характеризират или с това, че са от бедна прослойка или с това, че са от много заможна прослойка - и мама, и тате могат да участват активно с много много пари, за отглеждането на детето.