Благодаря, Violenza! Бих искала нашите да го харесат, за да може и нашата връзка да продължава да се развива по - лесно, без криеници и т.н. Неговата работа е свързана с пътуване и отсъствие от нашия град (собствен бизнес с магазини за дрехи), особено сега през летния сезон и ми се искаше нашите да ме пуснат с него, но уви... както и да е, все пак имам и хубава новина, края на месеца ще се запознаят,дано всичко мине както трябва
п.с. игнорирам нападките, не защото сте ме затапили, а защото не ми се занимава с хора, които говорят, без да се поставят на моето място и да се замислят, ако те са в това положение как биха постъпили! Но както по - горе съм казвала всеки има право да изразява собственото си мнение, но както аз не ви обиждам, така и вие милички, се ограничавайте с обидите. За вас аз съм грешна в това,че имам връзка с човек по - голям от мен... хубаво, за мен това не е грешка, за мен това е щастие и любов! Замислете се вие какви грешки сте допускали в своя живот и дали е редно така да ме нападате