Влади може би е прав, като това зависи в каква среда си израстнал- родители, роднини, приятели. Темата тук може да стане много дълга. Като се има в предвид че и с приятелите си не споделяш, аз мисля че проблема е другаде но ще стане много дълга и широка... Освен ако нямаш "истински" приятели а просто познати?

Та, да си дойдем на думата... На някой от тези купони на които ходиш, избери си момиче и направи така че да разбере че си заинтересован от нея- направи и комлимент, ако трябва и няколко, покани я на танц, донеси и питие и т.н. Ако си толкова вървежен би трябвало да разбереш дали ще стане работата или не с даденото момиче. До тук не трябва да има нищо сложно имайки в предвид казаното от теб. Сега идва интересната част... опитай да си пийнеш в повече тази вечер (не чак да не може да ходиш, нали...) и просто продължавай да се въртиш покрай нея. Избираш си даден момент и се впускаш за целувка (помага ако и тя е пийнала лекинко).

Сега все някой ще ме нахока за метода, обаче квото и да си говорим алкохола отпуска хората и понякога им дава кураж да направят нещо което не биха направили в трезво състояние (което понякога е за добро, но понякога и за беля)