Здравейте на всички! Първо,искам да се извиня на тия,на който историята ще им се стори глупава и да благодаря на тези,който ще си направят труда да я прочетат. Историята е свързана с мой съученик (вече бивш,завършихме),с който всичко започна на шега. Телефонно обаждане,чат свързан с училище,танци,обаждания и т.н. По време на бала си говорихме за бившите ни връзки и ми сподели,че ако бъде с едно момиче,ще е защото има някаква тръпка към нея. Тази и следващата вечер прекарахме заедно. Не спирам да мисля за него,но не искам да говоря с него за това,понеже за него може и да не е от такава важност и не искам да изглеждам жалка в очите му. (Беше пил,но не толкова и ми каза,че помни всичко). Минаха 5 дена и на едно събиране пак прекарахме почти цялата нощ заедно,изпратих го,целунахме се каза да му се обадя. В същото време се държи някак студено и ме обърква. Не знам какво мисли,какво чувства и не искам да изпадам в неловката ситуация да го питам,защото по този начин ако няма чувства, ще е кофти. Някой може ли да ми даде някакъв съвет и да ми каже според вас има или няма чувства,от какво са породени и т.н Благодаря предварително.