.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Roland Виж мнението
    Проблем ли е за вас да започнете връзка с човек от друг етнос, религия, раса ?
    Не, не би ми било проблем. Даже ми е интересно какво би се получило, с човек възпитан далеч от българския манталитет. А щом аз нямам проблем с това и нашите няма да имат. Това си е мое решение.

Не, не би ми било проблем. Етносът, религията или расата нямат значение ако двама души се обичат.
    Последно редактирано от BanKai : 06-04-2014 на 08:37 Причина: Правописна грешка.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BanKai Виж мнението
    Не, не би ми било проблем. Етносът, религията или расата нямат значение ако двама души се обичат.
    Питат те дали БИ ЗАПОЧНАЛ ВРЪЗКА. Как в началото на връзката обичаш някого?
    Не съм расистки настроена, но нито азиатци ме привличат, нито тъмнокожи. Освен ако не са мулати, де.
    Религията за мен няма значение и не бих била с някого, който е фанатично религиозен. Не си представям някой да ме ръчка да ходя на църква всяка неделя или да слушам проповеди, да се кланя на Аллах по 10 пъти на ден, да се моли преди лягане... не, не.
    Против турци нямам против, имам познати даже, но с ръка на сърцето... не си представям да представя турчин на баба ми, мисля, че инфаркт ще получи.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Това, което пантерата каза.
    Нито на църква ще ходя, нито в какъвто и да било храм, за каквото и да е.
    Иначе не бих имала проблеми, но българското си ми е най-хубаво и не искам друго.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си