.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: какво е ?

Hybrid View

какво е ?

днес случайно забелязах че на левия тестис имам нещо като малко топченце .. прелича на израстък .. са като се разрових в нета и си викам да не е някъв тумор .. смисъл такъв като си опиптам тестисите и 2 та изглеждат нормални нямам болки и т.н. или някви симптоми просто тва израстъче горе на кожата какво ли е .. ( 21 год съм )
    Последно редактирано от azdaa : 05-29-2014 на 12:15

Веднага отивай на лекар!!! Бързо.

Да и според мен е за лекар :/

е вие пък ме стреснахте :Д .. аз си мисля че може да е да съм си откъснал рязко някой косъм там и за тва да се е появило или щот съм се пипнал с мръсни ръце .. пак казвам тва е отгоре на кожата , нещо като брадавица дето се появява на хората "Д самоче е топченце и е адски малко не ме боли или нещо такова не напипвам и някви промени по тестисите или болка ..
    Последно редактирано от azdaa : 05-29-2014 на 18:17

Супер фен Аватара на Reenata
    Колкото и да обесняваш няма как някой от тук да ти каже какво е, камоли какво да правиш. За най - сигурно иди си на доктор да ти е мирна главата !

чета в някви форуми хора с такъв проблем .. казват че било гнойна пъпка която не е третирана и коренът и е останал "Д

е да ма за тва нещо .. смисъл такъв че нямам никви симптоми .. аз днес го забелязах :Д .. даже се чудя дали не ми бяха излизали такива преди и изчезвали ма не помня .. знам ли кво е ако съм се пипнал нещо мръсно или оскубал някой косъм ще се махне до 4,5 дена след тва ако не е тогава мое да отида :Д

Мега фен Аватара на Lilanda
    Зависи какъв израстък по-точно имаш предвид. Ако е това, за което си мисля, първичната фаза на сифилиса е такава и задължително трябва да отидеш на лекар. Естествено може да е и ред други неща..

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Зависи какъв израстък по-точно имаш предвид. Ако е това, за което си мисля, първичната фаза на сифилиса е такава и задължително трябва да отидеш на лекар. Естествено може да е и ред други неща..

е дай нещо по конкретно да прочета за да видя за кво става въпрос ..

абе са гледам някви снимки в нета на сифилис и щях да повърна .. моето не е такова.. няма нито гной нито нищо .. се 1 няква брадавица но много малка разбираш ли не ми прелича на пъпка нито прозрачна ..

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%...m-Penis-01.jpg

ако говориш за това моето не е такова.. казах ти нещо като брадавица голямо около 1 милиметър че даже и по малко .. топче няма нито цвят нито нещо подобно стои така сякаш е залепено отгоре ..

( сега се разрових повече в нета и чета за сифилиса че попринцип тези ранички които ти казваш се появяват по главичката на пениса, а не по тестисите а моето не е раничка обясних вече какво е .. не знам ти за кво си мислиш но явно не си много наясно с нещата .. )
    Последно редактирано от azdaa : 05-30-2014 на 07:18

http://3.bp.blogspot.com/_A3oFfKDC2E...00/milia_2.jpg

намерих няква снимка .. ето някво подобно самоче е едно а не много и е нещо като топченце.. но с същата големина като на снимката.. за сифилиса доколкото четох е раничка а не такова нещо..

върви на лекар-специалист да го види и да ти каже с точност какво е това...

не са ми правили нищо без презерватив .. нито пък симптомите ( раничките съвпадат с това което показах..) значи се изключва като варянт .. четох в няколко форума и много хора пишат за подобно нещо като мойто и казват че не било проблем ..

Като става дума за тестисите, ташак работа си е... Недей да рискуваш, а по-добре отиди на лекар, ако вече не е късно.

Хем искаш съвет, хем ни убеждаваш, че нищо сериозно ти няма . Ако е така - просто се успокой, апък ако се притесняваш просто.отиди.на.лекар.

е след като видях за какво говори лиланда, и показах че моето няма нищо общо с това ..

Би трябвало да е милиум.

Цитирай Първоначално написано от oO Requiem Oo Виж мнението
    Би трябвало да е милиум.

ами проверих в гоогле и е такова нещо самоче едно а не много - ето такова подобно http://3.bp.blogspot.com/_A3oFfKDC2E...00/milia_2.jpg

Аз знам за такива образувания, само че на члена.За тестисите не съм сигурна дали е същото.

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Абе, нямаше ли някакви банове за поставяне на евентуални диагнози?
    Ако ще изказвате мнение, поставяте диагнози, поне да го бяхте накарали да си снима тестиса и да ви го прати на лично...(сарказъм)
    Щом се притесняваш може да идеш на уролог, едно направление и с 5-7лв за мед. такси ще ти е мирна главата.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Отиди на лекар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си