.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    meltemlqlq
    Guest

Срокове на годност

Здравейте. Регистрирах се с целта да попитам за нещо. В града ми намерих 2 магазинчета за козметика, изненадващо намерих любимия си фон дьо тен(15 лв ако има значение). Да, но за единия, майка ми ми каза, че продавали козметика с изтекъл срок на годност и разбира се нищо да не си купувам от там. А продуктът, който искам го има във втория магазин(те са на един и същи собственик). Действително видях четки на еко туулс за по 40 лева, които съдейки по опаковката бяха бая стари. Сега се чудя, защото е много вероятно избраният от мен фон дьо тен да не е отворен, но да е с изтекъл срок на годност, а те да са сменили стикерчето отгоре(така правят много търговци). Пред дилема съм, защото няма опция да отивам в друг град заради този продукт..

Супер фен Аватара на mayaaa
    Поръчай си го от интернет.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Срокът на годност не трябва ли да е отпечатан върху самата опаковка, а не върху етикета. Кой фон дьо тен ползваш? Виж дали го няма някъде по опаковката.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Често срещана и много долна практика в България. На коя марка ти е фон дьо тена? За по-известните марки има сайтове, в които можеш да провериш направо кода, който е върху самата опаковка. Обикновено ти изписва партидата, датата на производство и срока на годност.
    Самият код е букви и цифри и винаги е върху самата опаковка.

http://www.tinysavages.com/wp-conten...2/01/estee.jpg

Рандом снимка от интернет, но се вижда къде е кода.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си