.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    jujito909
    Guest

Чувствам се зле

Здравейте, в събота с приятели се напушихме .. не ми е за първи път но този път е различно ..
    Чувствам се всеедно още съм.. много ми е отпаднало и с забавени движения.Зейниците ми все още са разширени. Треперя цялата от време на време . Не спирам да мисля за това и да се филмирам, но просто не мога да спра. Обещах си, че никога повече няма да пуша джойнт, но сега ви моля да ми помогнете какво да направя. Кога ще премине това ???? МОЛЯ ВИ :'(
    Последно редактирано от jujito909 : 05-06-2014 на 10:49

От нерви е.
    И аз бях така дълго време след като пуших (за последен път :Д).
    Преди почти две седмици получих нервна криза и осъзнах, че всичко е заради нервите, стреса и напрежението.Вземи си от аптеката едни капки с мента,глог и валериан (билки, безобидни са) или чай с успокояващ ефект.

Нищо ти няма , това е психическп от теб си , просто тревата гое отключила просто юушенето не е А теб

и на мен ми се е случвало, около 3 дена буквално не можех да си намеря място и да стоя мирно без да се притеснявам за нещо, беше няква страшна параноя, не знам от къде ми дойде, ама тогава бях неопитен де Иначе не се притеснявай всичко ще си отмине и дори след това ще ти е смешна цялата тая случка

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Дейба филмарите
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си