.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен

Смартфони-какво става?

Здравейте, каква е тая цена :О . Първи април мина. http://www.aliexpress.com/item/Origi...859512234.html

има и други пак на такава цена :О .
    Някой да ми обясни какъв бум е имало в Китай.Къв е тоя бум на смартфони та тия са толкова евтини??

Не сме врачки.Питай ги тях.Колкото до въпроса,мисля че са някакви реплики защото телефон за такава цена ? Или пък просто е фалшива оферта.
    Последно редактирано от swaggy21 : 05-20-2014 на 17:34

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Здравейте, каква е тая цена :О . Първи април мина. http://www.aliexpress.com/item/Origi...859512234.html

има и други пак на такава цена :О .
    Някой да ми обясни какъв бум е имало в Китай.Къв е тоя бум на смартфони та тия са толкова евтини??
    Най-вероятно е реплика.
    1) В заглавието пише, че телефонът е Lenovo, а в Main Features е Jiayu, хаха.
    2) В заглавието пише, че телефонът е с четириядрен MTK6589, а в описанието по-долу пише, че е двуядрен.
    3) В заглавието резолюцията е 1280x720, а в описанието е 1024x600.
    4) В заглавието пише, че има 1 GB RAM, а в описанието са 4.
    5) Има даже разминаване в езиците, в заглавието присъства руски, в описанието липсва.
    6) Виж, че всичките оферти на тоя продавач са на такива ниски цени, това какво ти говори?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Леново обикновено вървят от 70$ нагоре, този просто ще ти прати едно кашонче натъпкано с хартия.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Най-вероятно е реплика.
    1) В заглавието пише, че телефонът е Lenovo, а в Main Features е Jiayu, хаха.
    2) В заглавието пише, че телефонът е с четириядрен MTK6589, а в описанието по-долу пише, че е двуядрен.
    3) В заглавието резолюцията е 1280x720, а в описанието е 1024x600.
    4) В заглавието пише, че има 1 GB RAM, а в описанието са 4.
    5) Има даже разминаване в езиците, в заглавието присъства руски, в описанието липсва.
    6) Виж, че всичките оферти на тоя продавач са на такива ниски цени, това какво ти говори?
    Пише: 1 gb ram, 4 core processor, 4,7 ips screen,13 mp camera, 3000mAh battery.Нали има уж някаква защита на покупката.Мисля да си го поръчам, кефи ме.

Не вярвам това да е истина,вероятно да е реплика или някоя фалшива оферта.И за бога, защо във всяка тема за телефони го препоръчваш ?Тва си е твое решение,но по-добре да не се хващаш на въдицата,защото макар и малко пак са си пари.Не вярвам такъв телефон,с толкова много и големи екстри да е за към 15$,което се равнява на 30 лв. някъде там.Лично твое решение,ние просто ти даваме съвети а какво ще решиш си е за теб.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Пише: 1 gb ram, 4 core processor, 4,7 ips screen,13 mp camera, 3000mAh battery.Нали има уж някаква защита на покупката.Мисля да си го поръчам, кефи ме.
    ааа, не чакай, ще питам на едно място и ще ти дам линк да четеш...
    ето, следи темата:
    http://hardwarebg.com/forum/showthre...K-6589/page224
    Последно редактирано от OoVasKoO : 05-20-2014 на 18:49

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Най-много да ти пратят снимки на телефона ... Разбира се, че е реплика (даже и репликите са по скъпи)..

Супер фен Аватара на JDeel
    Има едно основно правило в интернет - ако нещо изглежда твърде хубаво за да е истина, най-вероятно е измама

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Има едно основно правило в интернет - ако нещо изглежда твърде хубаво за да е истина, най-вероятно е измама
    Нали има защита тоя сайт aliexpress.com . Скоро възнамерявам да си поръчам китайския смартфон.Все пак сайта има защита и ако не ми изпратят този смартфон ще поискам да ми върнат парите!

хахахххах..пишело..еми то може и да пише, че ще ти изпратят и 10 телефона за 20$.... сайта е китайски - това говори достатъчно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си