.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: PHABLET

Hybrid View

PHABLET

Здравейте
    Предполагам, че всички сте чували за PHABLET - телефон и таблет в едно
    Според вас струва ли си покупката на Phablet?
    Какви са предимствата на фаблета пред смартфона и ВСИЧКО, КОЕТО МИСЛИТЕ ЗА ФАБЛЕТИТЕ
    Поздрави! :P

Супер фен Аватара на JDeel
    Пък аз днеска си мислех, че е време да премахваме тия телефонни разговори, минути, номера, и да минаваме на интернет - вайбър, майбър, туй-онуй. ГСМ операторите = доставчици на мобилен интернет

Един приятел си беше взел една китайска мултифункционална андроид плочка - таблет + телефон + телевизия даже. По-скоро е смешно като вдигне това нещо на ухото си за да говори с някой. После му взе интернет и телефона отново си го ползва като телефон. Не от всеки материал става добра сплав.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Не съм сигурна колко е удобно за телефонни разговори, на мен 4,5 инча са ми поносими, но повече не

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от AcH Виж мнението
    Здравейте
    Предполагам, че всички сте чували за PHABLET - телефон и таблет в едно
    Според вас струва ли си покупката на Phablet?
    Какви са предимствата на фаблета пред смартфона и ВСИЧКО, КОЕТО МИСЛИТЕ ЗА ФАБЛЕТИТЕ
    Поздрави! :P
    Фаблетът притежава абсолютно същите функции като смартфона, само че е с по-големи размери.
    Предимството му е по-голямата площ за работа, игри, гледане на клипчета. Разговорите не са недостатък, винаги можеш да ползваш хендсфри. В момента най-добрият избор според мен е Samsung Galaxy Note 3 (5,7 инча).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си