.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Да пукне.

xpeke2
    Guest

Да пукне.

Съжалявам че си направих нова регистрация но забравих предишния имейл защото написах фалшив и така.Както ви писах преди аз съм вече на 12 години и отскоро съм в друго семейство и така.Преди ви писах че брат ми ме удари.Е след като излязох той ме прегърна и ми се извини.Аз му простих но това нещо което е направил дано да пукне.Той ми предложи да идем на екскурзия и аз казах да.И хотела се казваше Hilton Head сигурен съм че някъде в някой сериал чух такова име.И се настанихме.И беше вечерта аз излязох върнах се към 2-3 в ресторанта бях му казал така че съм там но тапака се върза.И бях на дискотека с мой приятели.Дори незнам как.И на сутринта чух че с някакво момиче говори а това е гаджето и че имат скандал тя каза че знае с кой и това е Ралица.Познавах това момиче но тя небеше идвала в стаята ни и се досетих че е бил с нея.Докато съм бил навън.Но не искам да пукне затова.По бездаискам бутнах леко лаптопа и се включи видях че има видеа включих едно и видях че се е записал как правят секс с това момиче.Включих друго и познайте какво видях най добрата ми приятелка как се преоблича.Аз откачих но немислете че така уставих нещата.Взех влашката и купирах всичките видеа.И си тръгнах.И преди 1 час писах на приятелката му да се срещнем в парка преди училището утре в 18:30.На брат ми също му изпратих съобщение и казах че ще си плати.Сега съм у приятел кажете какво да правя.Нищо че брат ми е на 25 години а аз на 12 мога да го изнудвам но ме е страх че ще ме нарани.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Или си болно, страдащо от умопомрачаваща липса на внимание кретенче, или си трол.

Супер фен Аватара на mayaaa
    ^Мхм.

Мега фен Аватара на an7raks
    Да пукне.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    А дано.

Мега фен Аватара на baby_baby

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    А дано.
    Ама надали.

Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    Или си болно, страдащо от умопомрачаваща липса на внимание кретенче, или си трол.
    +1

Пожелавам ти приятно падане в бронз на лигата тролче....

Цитирай Първоначално написано от xpeke2 Виж мнението
    Взех влашката и купирах всичките видеа.
    Хем неграмотен, хем маса перверзен... Вместо да го изнудваш кажи на родителите си да те заведат на психиятър.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Red.Corp Виж мнението
    Хем неграмотен
    Цитирай Първоначално написано от Red.Corp Виж мнението
    психиятър.
    Ми... к.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си