- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нужда от съвет ..
Ам.. както се досещате имам проблем ( или поне аз си го представям като такъв ).
Аз съм момче на 16 не съм имал сериозни приятелки до сега.
Та проблема ми е следния след 7-и клас се преместих в ново училище ии както може би се досещате харесах почти веднага едно от най-красивите момичета в класа/училище , отначало не предприемах никакви действия контактите бяха случайни.Към края на учебната година почнахме да си говорим много излизахме и тя ми обръщаше внимание на което аз не съм свикнал (гушкане,хапане, random целувки ) ии да проблема е че това се случва в интервали между връзките и . Харесвам я много и я ценя като приятел обаче имам чувството че съм играчка :с . Опитах се да си намеря друга приятелка но не се получи , но и няма как като всеки ден съм с нея 5-6 часа и тя постоянно е сгушена до мен :с
бтв FRIENDZONE!
Не си обяснил много подробно за нея..Тя изпитва ли същото към теб?Може да го показва,но само да те използва.Щом се чувстваш като играчка значи,че тя не те харесва според мен.Бъди търпелив и някой ден ще намериш подходящата си половинка,просто си още малък за да се влюбиш,тийнейджърите не знаят какво е любов.Ще отнеме време докато се влюбиш истински,защото любовта не е само да харесваш даден човек,а да оценяваш като такъв и да го приемаш такъв какъвто е.Също така любовта не е чисто физически или само прегръдки и целувки,а да се отдадеш на този човек пълноценно и да правиш нещата,които той иска.Успех в търсенето,приятел!
Не съм за единия секс (или поне така си мисля) просто ми е хубаво да е до мен .. нз съжалявам за изгубеното време :с
Щом излиза с теб между другите си връзки не си въобразявай, че ще имате някакви сериозни отношения. Имаш шанс да я изчукаш, ако знаеш как да си изиграеш картите.
Добре и какво мога да направя.. имам предвид не съм много опитен по темата ..
хахаха брато,приличаш ми на една изтривалка,когато принцесата си няма принцследващия път,когато е сама и пак тръгни да ти ги прави тези неща...просто я спри и й кажи,че искаш нещо по-сериозно...така и така няма какво да губиш
Същото се е случило и с нея, никой не е направил първата крачка по-рано и сега сте приятели. Тя не те харесва и ако се опитваш да я свалиш, тя би могла да се бори да промени това, но няма да се получи. Най-добре да й кажеш, че искаш да си намериш гадже и тя ще ти помага. Имаш голям късмет, защото на 99% тя ще се съгласи, а да имаш друго момиче на твоя страна е като да имаш магнит за женско внимание.
Какво можеш да направиш? Въпросът е какво искаш да направиш?
Ако искаш да сте заедно - сам си го каза във френдзоната си. Не си мисли, че от там се излиза лесно. Да не кажа, че не се излиза.
Бъдете си приятели. Хубаво е да имаш приятели момичета, защото в техните компании ще си намериш нови момичета, с които да бъдеш. Ако имаш някакви по-сериозни чувства, по-добре се дистанцирай малко по-малко от нея, защото така само на себе си вредиш и се самозалъгваш. Светът е пълен с жени, така че се оглеждаш и си харесваш.
Поздрави!
BeTheOne
От опит глава не боли. А френдзоната е мястото на хората, които се страхуват от "не" и нищо повече - преодолееш ли този страх ще знаеш дали можеш да бъдеш щастлив или да търсиш друга мацка, но няма да си в това нулево положение на несигурност, терзания и самоизмъчване.