- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мръсни думи
Здравейте.
Въпросът ми е към момчетата.
Момчета, какви мръсни думи обичате да чувате и ви възбуждат, но не по време на секс а по телефона да кажем. Питам, защото моят приятел живее в друг град, аз не съм девствена, но не ме бива в тези неща и следователно нямам много опит.. Моля отговорите ви да не бъдат цинични и прекалено вулгарни, защото няма да са ми от полза![]()
Зависи от човека, ако си пада малко простак - не се стеснявай, но и да е "възпитано момче" пак ще му хареса нещо от типа на "ще прокарам език по целия ти пенис" ... примерно де, лично аз нямам опит в тая сфера![]()
Аз съм на 16 год. не сме спали заедно, защото ходим от 1 месец, няма да мога да му го кажа това, прекалено сдържана съм...може би нещо като намек, че искам да бъда с него, но нищо конкретноНадявам се да сте ме разбрали, но не съм много опитна като цяло в тези намеци, думи и т.н..
)
Съветвам те да залягаш над букварите и да не се занимаваш с глупости.
"ще прокарам език по целия ти пенис"
и като се видите и ти каже "помниш ли....."
и ти " ко? не!"
Авторке, не се занимавай с неща, за които очевидно не те бива.
Welcome to the Jungle...
айдее, аз с детския глас хич да не се пробвам ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
според мен, ако познаваш човека до себе си малко или много ще знаеш какви думи биха го възбудили, няма как хора от форум да знаят по-добре от теб той какво харесва, а такива заучени, клиширани лафчета каквито търсиш не биха го впечатлили много
Момчетата се възбуждаме основно от това, което виждаме с очите си, а не от това което чуваме. Поради това не сме големи фенове на телефонните еротични разговори. Също така повечето момчета не обичат жената да говори мръсни думи, колкото и да казват, че е яко. По-добре му описвай неща, които би направила ако си до него, но не по прекалено груб начин. И все пак запомни, че това не са пълноценни взаимотношения между двама влюбени.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....