.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Кожичка на пениса

Не съм девствен но онази кожичка на пениса която е под главичката още не се е скъсала. Някакви идеи защо

т.7
    krem4et0

Юздичка му викат на това. Ти да не би да искаш да ти се скъса?

незнам така са ми казвали

Не я мисли, тя трябва да си е там, има случаи на разкъсване, но е малко вероятно и не е фатално.

Eми тогава как да направя така,че като си "издърпам кожата" да не се прибира пак

братле всичко ще стане с времето си....Нема ненормални раути....просто секи се ражда различен....така че СПОКО
    Entombed For live

Град
    Асеновград, България
    Здравей!
    Тази юздичка (наречена още френулум и гемче) не трябва и не се къса. Тя няма нищо общо с девствената ципа при момичетата (предполагам от там си се заблудил). Френулумът не пречи по никакъв начин и евентуалното му скъсване би било болезнено и опасно.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от swords1010 Виж мнението
    Здравей!
    Тази юздичка (наречена още френулум и гемче) не трябва и не се къса. Тя няма нищо общо с девствената ципа при момичетата (предполагам от там си се заблудил). Френулумът не пречи по никакъв начин и евентуалното му скъсване би било болезнено и опасно.
    На някой хора им пречи, защото не им позволява да се "обелят" до край и има опасност да се скъса при по бърз секс. Ако смяташ, че ти пречи, отиди на лекар да ти го резне, за да не се резне в друга ситуация само.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Здравей!
    Това е много точен отговор
    +1
    Fitness Forever

Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Здравей!
    Това е много точен отговор
    +1
    +1

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

дфдф

+1 на горните

и само да кажа, че на някои хора е по къс и не се забелва добре главичката, това се оправя оперативно и е добре да се направи
    Do you speak Salsa? .......

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Пич объркал си се нещо принципно трябва да ти падне главичката ....

АБе мн трагични случаи има в този форум
    Като искаш да не ти се връща кожичката обратно ходи да ти го махнат гемчето и няма да гоимаш и кожата винаги ще ти е назат . . ако пък толкова мн ти пречи хората са измислили и обрязването ... а ако и кучето ти пречи си смени пола . . .
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

ako eventualno sam skasal tva Gem4e,kvo da pr ??? molq otg

Цитирай Първоначално написано от Drap Виж мнението
    ako eventualno sam skasal tva Gem4e,kvo da pr ??? molq otg
    i az iskam da popitam sushtoto ! wchera s priqtelkata mi dokato pravehme sex , tazi cipa ili gemche kakto mu wikat se razkusa .. teche mnogo kruv i neznam kakvo da pravq ! ostava li se da zarastva ili se hodi na lekar i se prlilaga nqkakvo lechenie ??? molq pomognete

sade
    Guest
    i az imam sushtiq problem ako si nameril reshenie kaji mi

sade
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от djeam Виж мнението
    i az iskam da popitam sushtoto ! wchera s priqtelkata mi dokato pravehme sex , tazi cipa ili gemche kakto mu wikat se razkusa .. teche mnogo kruv i neznam kakvo da pravq ! ostava li se da zarastva ili se hodi na lekar i se prlilaga nqkakvo lechenie ??? molq pomognete
    ako si nameril reshenie kaji mi i az imam sushtiq problem

Да се къса ли :O

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си