.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: iPhone 5s

iPhone 5s

Привет на всички :P
    Искам да ви попитам дали си струва да дадеш 1200 лв. за iPhone 5s?
    Не е ли по-добре да си купиш iPhone 5s втора употреба?
    Колко време му държи батерията и всички ваши наблюдения, които имате над телефона
    ***Говорим за iPhone, които ще бъде заупен от България и ще бъде отключен към всички оператори***
    БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Мега фен Аватара на draid
    Абе за мен за Iphone не си заслужава да се дават повече от 500-600лв, какво остава 1200. Наясно ли си какво можеш и какво не можеш да правиш с тоя телефон или го искаш само заради името и евентуално визията ?

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Според мен си заслужава 1200 лева, НО ако е 32gb. Вземи си андройд, ако не искаш айфон за нещо конкретно, което не можеш да го правиш на андройд, няма смисъл.

Фен Аватара на change_to
    Град
    Пловдив
    За толкова пари земи си един хубав лаптоп и една нокия 1100
    БеЛоТо Им ПоКаЗа ТъМнАтА СтРаНа

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Вземи си комп.

идея си нямам за кво са им на хората тия iphone - и...просто имиджов телефон, да не говорим, че има и prestigio - та, които са по - добри..

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Цитирай Първоначално написано от fevoos Виж мнението
    идея си нямам за кво са им на хората тия iphone - и...просто имиджов телефон, да не говорим, че има и prestigio - та, които са по - добри..
    Е не само тоя кипърски боклук, тип полудневка, не ги пускай в категория смартфони, че са доста по-зле и от модели като Huawei Ascend, Moto G, да не говорим за ZTE Blade !

Към автора - за мен най - разумното е да изчакаш това моделче да го пуснат по-широко в продажба, в случай че нямаш възможност да си го поръчаш от UK / USA http://www.gsmarena.com/oneplus_one-6327.php

Преди един месец си купих лаптоп и не ми трябва още един Решил съм да си купувам телефон и се чудя между Galaxy S III или iPhone 5s. Мислеь да си взимам Samsung Galaxy S II, но батерията му държи много малко време Благодаря на всички, които са изразили мения и чакам още
    Поздрави :P

Ами виж .. зависи.
    Преди няколко месеца и аз мислех да си купувам iPhone (4s) ,но се отказах,защото :
    1)Батерията държи малко.
    2)Осъзнах,че исках iPhone само за ''гъзария''
    3)Боклуци са.
    Плюс това ,ако искаш телефона само заради някои приложения ,които ги няма в Google Store , си вземи някой евтин от 500-600 до 700. Мисля ,че има такива в olx.bg..Не си струва 1200лв лично според мен, но ти си решаваш...

Аз бях с андроидски телефон и го смених, защото бях адски разочарован. Взех си 5S зимата и това са ми впечатленията:
    - Батерията държи много повече от на стария ми телефон (Xperia P). Без проблем изкарвам от сутрин до вечер с доста ползване на мобилен интернет/WiFi и среден на брой разговори.
    - Телефона РАБОТИ, за разлика от Андроидските му конкуренти, които решават да забият, когато най ти трябват.
    - Относно това, че приложенията са платени аз го ползвам предимно за чат и имейли - по-известните приложения в тази сфера са безплатни. Официалните приложения също са безплатни (Google Drive, Gmail, Google Maps, Yahoo Mail etc.)
    - Друго, което ме накара да се насоча към този модел е размера на екрана - 4 инча мисля, че са перфектния размер. Модата с 5+ инчови екрани не я разбирам, а и няма къде да го държа.

Доволен съм и не съжалявам. Ако имаш някакви по-конкретни въпроси питай.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Е щом си дошъл от Xperia P, то всичко е ясно.
    айфонът ти има по-голяма батерия, много ясно, че ще държи повече време xD

Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V Виж мнението
    Аз бях с андроидски телефон и го смених, защото бях адски разочарован. Взех си 5S зимата и това са ми впечатленията:
    - Батерията държи много повече от на стария ми телефон (Xperia P). Без проблем изкарвам от сутрин до вечер с доста ползване на мобилен интернет/WiFi и среден на брой разговори.
    - Телефона РАБОТИ, за разлика от Андроидските му конкуренти, които решават да забият, когато най ти трябват.
    - Относно това, че приложенията са платени аз го ползвам предимно за чат и имейли - по-известните приложения в тази сфера са безплатни. Официалните приложения също са безплатни (Google Drive, Gmail, Google Maps, Yahoo Mail etc.)
    - Друго, което ме накара да се насоча към този модел е размера на екрана - 4 инча мисля, че са перфектния размер. Модата с 5+ инчови екрани не я разбирам, а и няма къде да го държа.

Доволен съм и не съжалявам. Ако имаш някакви по-конкретни въпроси питай.
    Много ти благодаря за мнението Поздрави :P

За какво ти е Iphone? Samsung Galaxy s5 е в пъти по-добър Като започнеш от Рам паметта, та минеш през процесора и камерата

крис911203,ти май не разбираш достаъчно ,че да се обаждаш.Първо iphone са 200 пъти по добри от всички андроиди ,имам iphone 5s 16 гб и съм страшно доволен , а едно момче което има андорид Samsung Galaxy s4 вече му забива/лагва и това е защото playstore е развъдник за бълхи и андроид се скапва по бързо. Той е и гаден за използване ,а IОS е лесен за ползване и удобен !

Мега фен Аватара на draid
    S5 е пластмасова сапунерка. В момента най-доброто което може да вземеш за 1200+лв е Z2. Ама каквото и да обясняваме, надали девойката ще си вземе друго освен iphone, нали трябва гъзария да има. Iphone е телефон за хората които не разбират. 95% от потребителите му даже не знаят какво могат и по-важното какво от Apple са им забранили да правят с телефона за 1500лв.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от desperedbob Виж мнението
    крис911203,ти май не разбираш достаъчно ,че да се обаждаш.Първо iphone са 200 пъти по добри от всички андроиди ,имам iphone 5s 16 гб и съм страшно доволен , а едно момче което има андорид Samsung Galaxy s4 вече му забива/лагва и това е защото playstore е развъдник за бълхи и андроид се скапва по бързо. Той е и гаден за използване ,а IОS е лесен за ползване и удобен !
    значи твоят приятел не знае как да си ползва устройството правилно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си