.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Unhappy Обичам го, но май трябва да се откажа

Ще пробвам да ви изясна всичко колкото може по-кратко.

Аз съм на 14 запознах се с едно момче преди 6 месеца чрез интернет. Той също така е на 14 обаче не е от моя град.

До преди една седмица си говорехме рядко. Бяхме обаче много добри приятели както сега. Ужасно много се радвам когато си говорим. Преди 1 седмица аз му писах включихме камерите и си говорехме. По едно време така се усмихна, че тогава светът някак си се преобърна влюбих се точно в този момент усмивката му не се маха от ума ми. Много го обичам, но не искам да му го кажа, защото той ме обича само като приятелка но не и нещо повече, а не искам да го губя завинаги. И да бъдем заедно по някакъв начин има друг по-голям проблем. Баща ми, особенно майка ми никога няма да ми позволи да имам връзка от интернет казвала е.

Аз трябва да се откажа, пак аз ще страдам ... Какво да направя..
    Последно редактирано от wsx : 06-07-2014 на 14:31

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Евала и на майка ти и на баща ти
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от Priceless Виж мнението
    Евала и на майка ти и на баща ти
    Всъщност родителите ми са направили нещо добро или не? (малко не ми стана ясно ;/)

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Естествено!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Виж сега, ти не си влюбена в момче, а в акаунт. Влюбена си в снимка, в чат, във видео разговор, но не и в човек. Осъзнай се.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Виж сега, ти не си влюбена в момче, а в акаунт. Влюбена си в снимка, в чат, във видео разговор, но не и в човек. Осъзнай се.
    Знам..осъзнавам, че е така, но немога.. незнам защо, различен е от другите, които срещнах.. А незнам как да спра, но не искам да го блокирвам, все пак много добре се разбираме... :'(

Какво да направя докато съм толкова привързана на него...?? Нямам никакъв изход...

Откажи се.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Щом той не гледа на теб по същия начин, няма смисъл да се тормозиш...

Цитирай Първоначално написано от BanKai Виж мнението
    Откажи се.
    То май наистина нямам друг избор

Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Щом той не гледа на теб по същия начин, няма смисъл да се тормозиш...
    Знам че ме обича много, но приятелски..

Що просто не си намериш приятел от твоя град ?

Цитирай Първоначално написано от AnnieHahha Виж мнението
    Що просто не си намериш приятел от твоя град ?
    Нямах такова търсене, даже с него случайно се запознахме...А да се влюбя и това е случайно..
    А просто дето съм като изрод, кое момче би е искал да е с мен .. А незнам как да го забравя..

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    +

Ти наистина НЕ го обичаш, не си и влюбена. Осъзнаваш ли колко глупаво и наивно звучиш.. 14-годишна обичала ахахаха

Откажи се и толкова.

ХАха и аз бях така докато играех цс 1.6 преди 5 години олд скоол :3
    Но щом си на 14 изчакай още 2 години след тфа с влака си отиваш където си ти е кеф .

Супер фен Аватара на NissaN
    По-добре го остави.То по тази логика ако си пишем и си говорим по скайп примерно може и в мен да се влюбиш и тогава какво правим и аз мога да ти кажа,че съм на 14 а съм набор 96.

Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    +

Ти наистина НЕ го обичаш, не си и влюбена. Осъзнаваш ли колко глупаво и наивно звучиш.. 14-годишна обичала ахахаха

Откажи се и толкова.
    Подигравай се колкото си искаш

Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    По-добре го остави.То по тази логика ако си пишем и си говорим по скайп примерно може и в мен да се влюбиш и тогава какво правим и аз мога да ти кажа,че съм на 14 а съм набор 96.
    Писала съм се с много момчета ии.. не съм се влюбвала даже не бях толкова близки с тях.. Както казах по-горе.. преди съм добавяла много, но той е по-различен..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си