- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Оценките ми от матурата
ne kazvam che ne trqbva da ima maturi,a che cqlata forma pod koqto sa napraveni e greshna,kakto i cqlata sistema za ocenqvane v srednoto obrazovanie...
както е било
през
ко му ни зма
ne stava vypros za slojnost,ama primerno testa i on4e-bon4e da go igrae6 mojesh da hvane6 4.50,4atka6 li
Хора, които яростно защитават твърдението, че "оценките не показват колко си умен" обикновено са тройкари, които нямат никаква амбиция за развитие, и си мислят, че като говорят философски неща докато са надрусани са страшни гении.
Хора, които пишат "не знам" и "не мога" заедно, не заслужават вниманието ми![]()
vsyshnost mi e prez kura koi v kvo she ubedq,radvaite se na tva koeto e,zashtoto i po-zle moje da e...
zaradi tva sme na tva dereje
Последно редактирано от socareless : 06-06-2014 на 17:14
horata,koito sa se stremqli kym tova da imat samo 6ci,na vsqka cena(s malki isklucheniq) sa nai-bezharakternite,koito poznavam
а хора, които мислят, че тройкаджиите в средното задължително човеци без амбиции и желания за развитие, без мозъчни клетки потенциал - са още по-голям ташак.
Не случайно много фирми предпочитат да наемат хора със слаб успех, но хъс за работа, отколкото горди безжизнени отличници без желание за развитие. Има ги и двата варианта. Не защитавам нито едното, нито другото. Но е факт, че неучещите и незнаещите преубладават от първтие. Докато не се покаже някаква изява - на никой се няма доверия.
Много университети вече приемат всеки с нагласата на втората година да разкарат негодните и непроявили умения и адаптация. За жалост на практика не работи и всички идиоти остават.
tuka vseki,koito znae azbukata i koga se pishe pylen i kratyk chlen se izjivqva kato profesor po bylgarska filologiq maina
Бележкар ли си или ми се струва?
Малко са хората, които имат само шестици и знаят всичко, което са взели до момента, за сметка на това пък тройкаджиите са добри в точно една определена сфера и са доста по-добри специалисти след това. Така, че да, оценките не показват колко си умен. Особено с тази образователна система.
ot teq,koito kato nazubrqt 2 uroka i 5 izrecheniq,recitirat gi na drugiq den pred celiq klas podmazvaiki se na izkufqlata uchitelka(ve4e na prelomna vuzrast,koqto i e prez klitora poprincip koi,kolko,kvo znae)i tq go pohvali mu stava patkata i greiva kato flurescentna lampa
иначе, че писането на оценки от изпитвания - са нерални и калпави, така е.