.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    i po kakyv nachin nqkva hartiika,koqto trqa da zadraskash s krug4e 30tina vyprosa(koito za obuchenieto ti ot 2ri do 12 klas sa v obshti linii edni i syshti) i da napishesh nqkolko stranici svoi "misli" otrazqva vyzmojnostite koito si prodobil za 12te godini obuchenie v uchilishte?
    в това, че ако не си отварял учебник или не си от особено кадърна и нормална среда - ще имаш не повече от 3.
    а двойките не са малко

Супер фен Аватара на socareless
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    в това, че ако не си отварял учебник или не си от особено кадърна и нормална среда - ще имаш не повече от 3.
    а двойките не са малко
    emi praktikata pokazva drugo,kvo poveche da ti kaja...

emi praktikata pokazva drugo,kvo poveche da ti kaja...
    практиката показва, че ако завишат малко сложността на матурите половината български деца никога няма да влязат в университет

ne kazvam che ne trqbva da ima maturi,a che cqlata forma pod koqto sa napraveni e greshna,kakto i cqlata sistema za ocenqvane v srednoto obrazovanie...

както е било
    през
    ко му ни зма

ne stava vypros za slojnost,ama primerno testa i on4e-bon4e da go igrae6 mojesh da hvane6 4.50,4atka6 li

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Хора, които яростно защитават твърдението, че "оценките не показват колко си умен" обикновено са тройкари, които нямат никаква амбиция за развитие, и си мислят, че като говорят философски неща докато са надрусани са страшни гении.
    Хора, които пишат "не знам" и "не мога" заедно, не заслужават вниманието ми

както е било
    през
    ко му ни зма
    ot togava ne se e promenila mn,daje po-zle e stanala

ne kazvam che ne trqbva da ima maturi,a che cqlata forma pod koqto sa napraveni e greshna,kakto i cqlata sistema za ocenqvane v srednoto obrazovanie...
    има много желателни норми да се правят в образователната ни система, но това не изкючва важността на матурите днес.

ne stava vypros za slojnost,ama primerno testa i on4e-bon4e da go igrae6 mojesh da hvane6 4.50,4atka6 li
    онче бонче ако можеше щеше всички да печелим от тотото.

ot togava ne se e promenila mn,daje po-zle e stanala
    да, нищо общо няма от тогава до сега.

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    Хора, които яростно защитават твърдението, че "оценките не показват колко си умен" обикновено са тройкари, които нямат никаква амбиция за развитие, и си мислят, че като говорят философски неща докато са надрусани са страшни гении.
    abe priqtel,neshtata,koito sym postignal do momenta veroqtno nqma da gi postignesh za cql jivot za tva ne se naduhvai ami si traikai,mene ima koi da me ocenqva a ti si se kefi na 6-chkite po trud i tehnika v daskalo i se misli za gotin

vsyshnost mi e prez kura koi v kvo she ubedq,radvaite se na tva koeto e,zashtoto i po-zle moje da e...
    zaradi tva sme na tva dereje
    Последно редактирано от socareless : 06-06-2014 на 17:14

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    abe priqtel,neshtata,koito sym postignal do momenta veroqtno nqma da gi postignesh za cql jivot za tva ne se naduhvai ami si traikai,mene ima koi da me ocenqva a ti si se kefi na 6-chkite po trud i tehnika v daskalo i se misli za gotin
    абе ей, неграмотник
    не знам какво си постигнал, но ми лъхаш на посредственост

horata,koito sa se stremqli kym tova da imat samo 6ci,na vsqka cena(s malki isklucheniq) sa nai-bezharakternite,koito poznavam

а хора, които мислят, че тройкаджиите в средното задължително човеци без амбиции и желания за развитие, без мозъчни клетки потенциал - са още по-голям ташак.
    Не случайно много фирми предпочитат да наемат хора със слаб успех, но хъс за работа, отколкото горди безжизнени отличници без желание за развитие. Има ги и двата варианта. Не защитавам нито едното, нито другото. Но е факт, че неучещите и незнаещите преубладават от първтие. Докато не се покаже някаква изява - на никой се няма доверия.
    Много университети вече приемат всеки с нагласата на втората година да разкарат негодните и непроявили умения и адаптация. За жалост на практика не работи и всички идиоти остават.

абе ей, неграмотник
    obqsnqvash nadrusani u-a,ama si slojil na avatara kak mona liza se bongira
    ili si licemer ili si pozior i v 2ta sluchaq si jalyk

абе ей, неграмотник
    i kat ne znaesh kvo sym postignal sedish tih i si cokash biberona,jdrolio

Супер фен Аватара на tireheb
    abe priqtel,neshtata,koito sym postignal do momenta veroqtno nqma da gi postignesh za cql jivot

кекеке

tuka vseki,koito znae azbukata i koga se pishe pylen i kratyk chlen se izjivqva kato profesor po bylgarska filologiq maina

Мега фен Аватара на Lilanda
    Бележкар ли си или ми се струва?

Малко са хората, които имат само шестици и знаят всичко, което са взели до момента, за сметка на това пък тройкаджиите са добри в точно една определена сфера и са доста по-добри специалисти след това. Така, че да, оценките не показват колко си умен. Особено с тази образователна система.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    ot teq,koito kato nazubrqt 2 uroka i 5 izrecheniq,recitirat gi na drugiq den pred celiq klas podmazvaiki se na izkufqlata uchitelka(ve4e na prelomna vuzrast,koqto i e prez klitora poprincip koi,kolko,kvo znae)i tq go pohvali mu stava patkata i greiva kato flurescentna lampa

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението

Малко са хората, които имат само шестици и знаят всичко, което са взели до момента, за сметка на това пък тройкаджиите са добри в точно една определена сфера и са доста по-добри специалисти след това. Така, че да, оценките не показват колко си умен. Особено с тази образователна система.
    не можеш да учиш само по един предмет, а останалите общообразователни да ги заебеш
    повечето университети сумират оценките от само няколко предмети, които им трябват.
    един доктор обаче трябва да му работи мозъка разширено и обширно.

иначе, че писането на оценки от изпитвания - са нерални и калпави, така е.

не можеш да учиш само по един предмет, а останалите общообразователни да ги заебеш
    повечето университети сумират оценките от само няколко предмети, които им трябват.
    един доктор обаче трябва да му работи мозъка разширено и обширно.
    mnogo hora sa kompetentni samo v dadena sfera i tva ne im prechi da sa uspeli
    drug obache e vyprosa kakvo se razbira pod "uspql",za razlichnite hora e razlichno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си