- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Випуск 2014/КСК 14
Тези, които бяхте по литература днес, как мина ?
Аз съм доволна, писах 14 страници за Славейков, но само оценката ще си каже думата, не бързам със заключенията и предположенията.
Кой ще ходи на редовните в УНСС и с какво?
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Аз не съм особено доволна от литературата,надявам се,че 5тицата от предварителния ще ми е достатъчна за право ,понеже едва ли ще я надвиша;даже по-скоро обратното.Писах 8 стр. по темата,Славейков далеч не ми е от любимите автори..ако бях прочела повече от произведенията в конспекта,а не само матуритетните,със сигурност щях да напиша още много,понеже формулировката беше лесна все пак.Анализирах и само тях съответно.
Иначе в моята зала имаше масово недоволство от избраната тема,повечето писаха за цитатите,но аз прецених,че не ми се рискува.![]()
4.75 и да, ще ходя.
Аз написах 12 страници по темата с цитатите. Доволна съм, предвид, че не бях преговорила грам, и че Славейков е тегав автор. Като цяло беше греда с тоя автор - или го знаеш, или излизаш...
Ще видим, аз, както казах, се явявам на тоя изпит само за престиж. :Д
Аз искарах 5.49 на матурата по бел и направо умрях от яд...![]()
.. Иначе по ае е по-добре - 5.74 .. Смятам да уча в ТУ Варна и се надявам оценките ми по математика и физика да не ми попречат, защото доколкото разбрах и те се вземат от дипломата...
Някой има ли представа с какъв бал приемат?
Амии..на предварителния бях от мнозинството,разчитащо на темите от Средновековие,респективно имам 2.Сега съм по-подготвена,научих повечето от другите теми,надявам се и на по-хубав резултат съответно.
Не знам за другите, но лично за мене беше някакъв адски кошмар. Славейков и Елин Пелин... лелеееееее.
Само като съобщиха темите и половината от стаята ми се изнизаха.Писах по темата с цитатите, че ми се стори по-лесна, около 12стр вързах. :Д Дано да имам някаква хубава оценка.
Сега остана само Историята на 21 и кака ще си свиркааааа
И според мен е добра темата. Една приятелка се явява, писала е доста и се надява на добра оценка.
Ние се дипломираме на 20-ти, но повече от половината няма да дойдат.
Аз лично за това кандидатстване се готвя от ноември месец. Матурите не минаха, както очаквах, предвид подготовката ми. Искаше ми се повече да изкарам, но здраве да е. По Биология ми беше втората матура и не съжалявам. Желанието ми за университет е УНСС. Като първо желание ми е Икономика и бизнес, да видим. Ходих на предварителен, доволна съм, но ще отида и на редовен. Чак не мога да повярвам, че на предварителният изкарах повече, отколкото на матури. Хах Ще кандидатствам и в СУ и ИУ - Варна с матури, но като цяло ще разчитам на изпита в УНСС. Смятам, че ще ме приемат. Все пак успях да си задържа добра диплома, въпреки матурите.
Кой ще кандидатства в УНСС и каква специалност? На редовен БЕЛ някой ще ходи ли?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Здравейте, имате ли някаква представа кога ще си получите дипломите ?
Да, нашата церемония е на 19-ти ;д
От Министерството са казали дати 20-23ти, ние сме на 20-ти и половината няма да дойдат.
Ние изобщо не знаем кога ще ни ги дадат и така като гледам може да е и след 23![]()
Ние, разбира се, сме след всички други, на 27-ми.
И, пак разбира се, на другия ден съм на изпит.
ние сме някъде след 24ти предполагам..
то трябва да ходим да се подписваме първо, после да ги сканират ала бала и чак тогава дипломирането, нали?
еми да, ние утре или в четвъртък ще се подписваме и после се сканират и се пращат в МОН
и това какво ще рече, след подписа и сканирането кога могат да ни ги връчат - след 1,2 дни ли
![]()
в моето даскало ги дават на 27-ми, но ако трябва да подаваш по-рано документи за кандидатстване, трябва да пишеш някакво заявление за ранно получаване
звънни на класната и я питай