- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Випуск 2014/КСК 14
Днес излязоха резултатите на явилите са на изпит по Английски език..... доколкото разбрах и там е било масова сеч. От пет човека, с които си говорих, четири са с двойки.. тия нормални ли са![]()
![]()
един пичага от моя клас има над 5
мачкай!!!!!!!!!!!!!!
а къде мога да видя изпита по английски, че не намирам в сайта?
5.88 на АЕ (никаква допълнителна подготовка). За журналистиката не знам, дано върже.![]()
Здравейте.. Някой знае ли какви са били минималните балове миналата година за Първо класиране за ЮЗУ, Благоевград?![]()
браво бе!
А на изпитите по английски и миналата година беше масовата сеч,споко.![]()
maDamn
Една приятелка има 3.73 на устния, много ме е яд за нея, дано поне влезе задочно.
Чакам си резултатите, искам да вляза по първо, дано да няма много желаещи![]()
Аз имам 5,00 на устния по журналистика. Това е първото ми желание, даяно ме приемат. Успех на всички и сбъднати мечти.
4.75 бг
5.50 ае
Ще кандидатствам в СУ за някоя от компютърните специалности. Надявам се бал 15.6 да ми стигне. =)
Записах се днес за СУ.
1во желание Регионално развитие, дано ми стигне бала за 1во класиране.
25.22 от 30...
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
миналата година за информатика минималният е бил 17.4
ако има 2-ро или 3-то класиране може и да минеш м/у капките
за "Математика и информатика" може и да ти стигне бала, щото оценката се умножава по 3
ако не беше толкова много и трудна математиката в СУ, може би щях да запиша софт. инж. там
не искам да си прецакам нервите и за тва се отказах xD
Последно редактирано от OoVasKoO : 07-02-2014 на 16:20
Здравейте, имам едно въпросче!Според вас могат ли да ме приемат в НВУ (компютърни системи и технологии или компютърни системи за програмиране)или в Стопанската академия с оценка от матура 5.18 по БЕЛ и 5.04 по география?
^ ето така се смята балът за НВУ:
- удвоената оценка от конкурсния /зрелостния/ изпит по математика, история или география;
- по-високата оценка от държавния зрелостен изпит или оценката от дипломата по български език и литература;
- оценката от дипломата по математика;
- оценката от дипломата по физика
максимален = 30
е брат, ти си вътре за "Компютърни системи и технологии", минималният бал за миналата година е 20,49![]()
Последно редактирано от OoVasKoO : 07-02-2014 на 20:18
Аз кандидатствах вчера в УАСГ със специалност ВиК и писах там още 3-4 специалности за всеки случай. Балът ми е 24 от 30, но добрата страна е че съм учил в ПГСАГ Бургас, което трябва да е +
Никакъв плюс не е. Балът си е бал, откъдето и да излизаш. Може да ти е в плюс,ако те приемат,защото ще си по-запознат с някои неща.
maDamn
как си кандидатствал като изпитите за уасг почват от 9-ти ?!?
не коментирайте като не знаете, да, различно е, когато си от строителен техникум, има 20% квота от целия прием, които са отделени за тях, съответно баловете са доста по-ниски
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
^и аз кандидатствах още миналата седмица, участвам с оценката от матура (и то по БЕЛ хаха най-голяма гавра, но те сами си го направиха така..) и писах УУЗИ и геодезия. дано ме приемат, че само там съм пробвала и ако нещо горя..
и да, различно е, защото имаме квота (без уузи-то и архитектурата доколкото знам) мухаха
Днеска бях на последния ми изпит в ТУ по мат. Ей преди малко излязоха отговорите и имам 5,80 минимум. Проблемът е, че на една задачка съм сбъркал sin30 и съм го писал като корен от 3 в/у 2. Много ме е яд, всичко си реших.
Ако има добри проверяващи като миналия път, може да получа 1 точка и съответно да имам 5,90.
Последно редактирано от OoVasKoO : 07-07-2014 на 13:25
^възхищавам се на хора като теб, честно. аз едвам избутвах за 5 по математика в даскало, както остава на изпит и то в ТУ :Д
оф защо трябва толкова късно да излизат класиранията на тоя уасг, супер много се дразня.. ама ще чакам де, нямам друг избор. *и ми липсва списъкът със задължителни книги за лятото :с*
5,6 дали ще стигне за КСИ? И 6 по физика и математика.
Ще ти стигне много ясно. От 28,4 бал нагоре 100% се влиза.
Впрочем миналата година за КСИ е нямало 2-ро класиране, а минималният бал за 1-во е бил 27,4. Абе към тоя бал се смятат и баловете на тия от специализираните училища.
Така че за мен и за теб към 28,00 е било тогава.
Според вътрешна информация се очаква тази година баловете за кси да са като миналата, дори по-тежко е щяло да бъде. Ще видим на 12-ти. А и без това задачите днес не бяха много лесни, последната беше с описана сфера около пирамида, подобна задача от няколко години не са давали.
Последно редактирано от OoVasKoO : 07-07-2014 на 13:19
Да, знам това за второто класиране. И аз мисля, че ще ми стигне, ама докато не излезнат класиранията се притеснявам. :Д Аз не ходих на редовен днес, а само на пробен. Там изкарах 5,60. На матурата по математика имам 6,00, така че дали ще ми вземат матурата, или ще ми вземат оценката от изпита - балът ми си е 28,8 и при двете положения.
От любопитство ще погледна задачите по-късно.
влизаш 100%
а и чух отнякъде, че местата за КСИ от 180 са ги увеличили на 240