- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Випуск 2014/КСК 14
;д;д;д'д;дддд "мизерен Софийски" д;д;дд;д ем давай
Честито на приетите! Засега не е голям напливът в темата, но дойде ли 15-ти ще стане мазало xD.
След радостта дойде и панирането 'ама аз дали ще се справя?'.![]()
Понеделник ще излязат резултатите от Софийски, освен ако наистина не си потвърдят, че са супер точни и са най - реномираният университет в България.
бтв, към хората за ТУ, по-специално Colouring, тая година голям късмет извадихме, видяхте ли с какви балове не са влезнали някои в КСИ - 28,47 и не влизаш, тва е брутално xD
набор 95 май поставихме рекорд
Да, така е иначе. Умни сме били випускът, брех-брех.
За ПУ-то трябва да се чака чак до 17-ти, дейм. :/ Иначе имам 26.58 бал за Финанси/Маркетинг/МИО - искрено се надявам да ми стигне...
Последно редактирано от rockandroll : 07-13-2014 на 11:06
в УНСС и СУ кога започва обучението есента?
в ТУ почваме на 29 септември, ехее![]()
МУ-тата са по-реномирани. Тея класацията са ташак работа
"Интересното е, че през последните месеци излязоха други две класации с тотално различни резултати. Едната от тях бе базирана на рейтингово проучване в периода февруари 2013 г. – януари 2014 г. (вижте тук), при което, според провелите го, е обърнато внимание и на последните публикувани резултати от т. н. официален рейтинг на МОН, осъществен от същите дирекции и консорциуми, посочени по-горе. Интересното е, че според това проучаване Медицински университет – София е на първо място, а СУ е чак на шесто. Като причина за нетрадиционно ниската позиция за СУ, е посочена окупацията на университета. На второ място в тази класация е Пловдивския университет, на трето УНСС."
Общо взето, който си плати на соц. агенцията, той изкача най-отпред.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
еми така е, ако не бяха изпитите по рисуване, нямаше да чакате толкова![]()
^мхм, и мен така. спомням си в 7ми клас как въобщее не ми пукаше, все в някое квартално даскало щяха да ме приемат, ама сега като знам, че приемат само 10 женски в желаната от мен специалност и макар че имам висока диплома и бал и тн. пак ми е едно несигурно такова :д
една приятелка, която иска да следва архитектура, вече държа 3 изпита по математика (2 предварителни и нормалния) плюс 3 изпита по рисуване и един по английски.. възхищавам и се. :Д
една съученичка успя да изкара 5,48 на 2-я предварителен в УАСГ, доста трудно и беше, остана и само 1 изпит по рисуване
приеха ме по първо и единствено желание Ветеринарна медицина в ЛТУ, но ще чакам утре да видя какво е положението и в СУ. доста ми е объркано все още... не съм решила оконачателно какво искам...пф...
В тоя мизерен Софийски ни гърбят като животни от учене по голяма част от предметите,не бъдете така предубедени. Влизането там Ви е най-лесната работа.
Ако някой го мързи да учи - специално Юридическия не е за него. Не споменавам другите факултети, но просто съм най-навътре с този.
Успех на всички![]()
Последно редактирано от granger : 07-15-2014 на 13:49
maDamn
абе, що нямате спорт във ФМИ?
извадих голям късмет в ТУ, доста са евтини плуването и тениса![]()
Има, може по желание да запишеш,но явно не е задължителен. Можеш да си докараш 1 допълнителен кредит...а и спорта е безплатен?!
maDamn
в ТУ можеш да избереш 2 спорта, които да са ти безплатни през часовете
иначе тениса за студенти е 8 лв./час, а плуването 4 лв./час
тва, ако не е евтино![]()