- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Випуск 2014/КСК 14
Софийски си правят в момента якото трололо...
#дасиреномиран
#дасипървенец
#да имашперфектнаадминистраци я
"голям кеф пада", сега ако удължат записването, може да се застъпят сроковете и за другите университети
едит: започвайте да се радвате, излязоха
да не забравите да се похвалите![]()
Последно редактирано от OoVasKoO : 07-15-2014 на 15:46
Приятелката е приета ВО задочно, радост има![]()
приета съм с Философия в СУ.. ужасмай ще се ориентирам към УНСС-то..
Потвърждаване или записване се извършва от 16 юли до 18 юли 2014 г включително, в сектор "Студенти" на Философски факултет.
Класираните по първа желана специалност кандидати трябва да се запишат на този етап от класирането, без право на потвърждаване или изчакване края на класиранията!
То пък при мен няма как и да се презапиша за второ класиране.... тоест или това, или нищо
Честно казано съм супер разочарована.. тая Философия няма никаква реализация, къде ми беше акъла и защо изобщо съм я писала в списъка ми за желания :X
щом си го писала на първо място, значи си искала философия, тогава? както си прецениш де, иначе браво ^^
малко ме е яд, че все пак не се пробвах с матурите да кандидатствам, просто ей така да видя дали биха ме приели, ноо здраве да е, ще си чакам 24ти :Д
^ох, аз го разбрах, че това ти е първо желание и затова не можеш да се презапишеш за второ класиране, моя грешка. :с
пак бравоо на всички, аз чакам включване от една другарка от първи клас, дано е приета кореистика ^^
Честито Ви. Всяка година се чака много в СУ, защото напливът е огромен, миналата година и аз си гризех ноктите.
Успех и се заредете за чакане. Един съвет, за записване, за да спестите време - платете си таксите по банков път, а не в паричния салон.
maDamn
Всъщност не може, щото един приятел ще ходи в ТУ, там е приет по 1во желание, а в СУ не е доволен от класирането си.. та трябва да се остави оригинала от дипломата на място, за да потвърдиш, че искаш да участваш на 2ро.. тоест той няма как да изчака за 2ро/3то класиране, тъй като се записва на 1во в ТУ .. иначе честито на печелившите, едно голямо браво за труда, който Ви се отблагодарява в този момент
Излезли са резултатите от първо класиране в СУ. Бих искала да споделя мин. балове на някои от специалностите, за тези, на които им е любопитно:
Софтуерно инженерство - 20.40
Компютърни науки - 19.65
Информационни системи - 19.50
Информатика - 18.00
Математика и информатика - 18.70
Японистика - 21.69
Кореистика - 21.96
Китаистика - 19.29
Скандинавистика - 21.99
Унгарска филология - 9.60
Южна, Източна и Югоизточна Азия - 18.94
*това са мин. балове от 1-во класиране за жени. За второ класиране - скоро!
Последно редактирано от Starfire : 07-16-2014 на 12:48
Японистиката е паднала супер много. 0_0
Приеееета!
Софтуерно инжерество,СУ 1-во желание ... виждам резултата на повече от година подготовка.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95