Здравейте.. писах една тема но така и никой не ми отговори. Този път ще го дам на по-кратко. Момиче на 17. Приятеля ми е на 18. Ходихме една година. Караници, ревности, лъжи .. любовта може би си отиде. Спря да ревнува и започна да се държи по студено. Скарахме се за простотия. Остави ме зарязвайки ме по телефона със смс. След 5 дена.. му звъннах. Молих се,унижих се. Върна се 100 % сигурен че искал да опитаме още веднъж. В момента се държи сякаш нищо не е станало.. каза ми че иска отначало да започнем. Съгласих се,обещах му че този път всичко ще се оправи. Той обеща същото. Имам му паролата за фб обаче.Той не знае. Не спира да си пише с други (нещо което преди не правеше). И като го питах ми каза че нито си е писал нито е излизал с други. Айде бе? Канят го на купончета на които той ще отиде и виждам изречения от рода на "ще викнем и някой маценца" ???? Иска да опита с мен,лъжейки ме, гледа ме в очите и така красиво ме лъже... Какво иска това момче.. Имайки му паролата.. преструвайки се и двамата в момента си играем сякаш един с друг.. аз се надявам да спре но той на какво се надява? КАкво иска от мен това момче?? :х Мисля още 1 2 седмици .. да изчакам да го видя докъде ще стигне.. за колко още неща ще ме излъже но правилно ли е това?
Последно редактирано от guliaa : 06-12-2014 на 19:02