.
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Threaded View

Обърквацията е голяма...

Здравейте! Пиша в този форум от зор вече...аз съм на 20 години младеж висок,строен и добър външен вид,но нещо ми куца все...за тези 20 години не съм бил с жена или по-скоро момиче.Винаги съм бил в центъра на купона и се набивам изключително бързо на очи,винаги излизам и ходя по различни места с различни хора когато имам възможност,умея да водя разговор с жените,но просто като се стигне до нещо по-сериозно винаги започва едно леко притеснение(дори и за целувка) и сменявам бързо темата.Не мисля,че съм от срамежливите и никога не ме е срам да питам нещо,но това е тема която малко се срамувам да говоря с приятелите си.Обичам да съм заобиколен от хора и постоянно фъфлям някакви простотии,умея да изслушвам и винаги жените ми казват,че съм изключително мил с тях,канят ме на събирания и винаги има момичета с които си говорим,не съм глупав,дори съм студент с не лоши оценки като се има в предвид,че се занимавам само с глупости през свободното си време Искам да ви помоля за съвет как да премахна тази преграда която ми пречи,понеже хората за тия години сериозни неща мислят,а аз за изминалото време супер много възможности съм имал и винаги не смея да направя крачката?Вече за женене трябва да се мисли,а аз имам чувство,че още тинейждърските години не съм изживял и то само тази част с момичетата...другата от 5 години я практикувам и винаги съм бил в "батака" ако мога така да се изразя.По-здрави
    Последно редактирано от HelpM3 : 06-02-2014 на 23:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си