.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Повече от фен Аватара на mkio
    От поне година той прекрасно знае, че помежду ни няма тръпка. Но не ме пуска да си тръгна. Не го лъжа, обичам го, дори много. Но просто нещо не достига. Осъзнавам, че след години между двама трябва да има уважение и доверие, но аз дори нямам 20 години, не е настъпил моментът, в който ще създавам семейство. Не бих ви се разсърдила за каквитo и да е епитети по мой адрес, всеки има мнение. Просто съм тук, за да чуя вашето, дори да ме наранява

Мега фен Аватара на draid
    Тва някоя ако ми каже, че ще се самоубива ще умра от смях сигурно. Ако не умра ще и препоръчам възел, че да не се налага да повтаря опитите.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Тва някоя ако ми каже, че ще се самоубива ще умра от смях сигурно. Ако не умра ще и препоръчам възел, че да не се налага да повтаря опитите.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Какво да отговорим на -Ще се самоубия! for dummies:

-Секунда да си взема камерата!
    -Не съм гладен.
    -Един последен секс?
    -Поздрави баба ми!
    -Пиши ако има отвъден живот.
    -С твоя късмет ще се преродиш в лайно... (ако вярва в прераждането)
    -Майка ти знае ли?
    -Да те бутна?
    -В смисъл?
    -Откога го чаках!
    -Тоя сопол не ти ли прилича малко на Елвис?
    -Добре, отивам да сера.

Едва ли хората осъзнават колко жалки стават, като споменат нещо такова.
    n00bs

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Моето мнение е,че трябва да се разделиш с досегашният ти приятел.Самият факт,че си намерила смелост да му споделиш,че изпитваш чувства към друг поне за мен значи,че ти вече вътрешно си решила,че на този етап дългогодишният ти приятел няма какво нова като емоции и чувства да ти даде.Това е решение винаги е трудно и е сигурно,че сегашното ти гадже ще страда,но това е малко по-безболезненият начин за приключването на връзката ви,преди ти и практически да си му изневерила.
    В предните мнения някой се опитваше да обясни,че реакцията на сегашният ти приятел е адекватна.Не е,заплаха със самоубийство е елементарна и няма доведе до нищо освен това той да изглежда жалък в твоите очи.Поне на мен ми изглежда на действие на слабохарактерен човек.Това не означава,че той няма право да се бори да запази връзката ви,но досега действията му са панически.

Супер фен Аватара на Oldschool
    В интернет е пълно с девствени мустаци, които веднага лепят етикета "курва" и си мислят, че всеки с тях трябва да се съобразява. Момичето е редно да напусне сегашния си приятел, защото тяхната връзка няма бъдеще, а раздялата след години ще е още по-болезнена и за двамата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си