- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една много дълга връзка...
С един човек съм 5-та година. Разбираме се, обичаме се, но между нас отдавна няма тръпка. И аз направих голяма грешка, влюбих се в друг. (само влюбване, без секс и съотв. изневяра)Той не знае, че имам връзка.Говорих с приятеля си, признах му за това и поисках да се разделим, но той не ме пуска.. казва, че не може да живее без мен, склонен е на самоубийство дори и ми постави ултиматум- да прекратя всякакви отношения с момчето или отива лично при него. А аз съм безумно влюбена.. не мога да спра дори за миг да мисля за него. Може да не е правилният, може приятелят ми да е любовта на живота ми и това, че искам да го напусна да е най-голямата ми грешка. Но заслужава ли си да остана във връзка, която не ме прави щастлива? дава ми сигурност, да, хармония и стабилност. Но животът ми е едно непрекъснато дежа ву, както беше писало едно момиче в тема по-горе. Без емоция, без трепет. Дори не съм имала друга дълга връзка, освен с него. Правилно ли е да остана или трябва да си тръгна? Имам нужда от съвет
![]()
Щом няма тръпка какво чакаш? И няма да се самоубие, ако беше сериозен вече щеше да го виждаш само на некролог.
Не трябва да ти пука за другите. Прави така, че на тебе да ти е добре. Ако иска да се самоубива, ако иска да говори, не го приемай твърде лично. И все пак, ако искаш да не нараняваш момчето много, трябва да му подскажеш, че не ти е интересен. Срещайте се по-рядко, не му се усмихвай, избягвай очен контакт, не му вдигай телефона, много важно - не се извинявай и не съжалявай, не приемай предложенията му, ако иска да се видите ще се съобразява с плановете ти и така нататък. Старай се да си все по-недостъпна и се дръж студено. Всеки компромис, извинение или да му позвъниш да питаш "Как си?" ще те връща на първото квадратче. Когато му казваш, че го напускаш, го прави ясно, без страх и съжаление - кратко и точно. Не започвайте - Ти направи това-Аз направих това дискусия, ако реагира емоционално и те обвинява - тръгни си без да казваш нищо, ако те изслушва спокойно, казваш нещо от рода на: "Беше ми приятно да сме заедно, но ние се стремим към различни неща и е невъзможно да сме заедно." Той бързо ще се досети, за какво става въпрос и ако се справиш добре, не само, че раздялата ще е по-лека и за двамата, но може и да си останете приятели, да си споделяте и така нататък. Разбирам, че е трудно, но всичко останало само усложнява нещата.
И като отиде лично при момчето, кво ще направи? Ще го бие ли? Голям мъж ли е?
Какво значи "не ме пуска"? И да живеете заедно, ще ти отнеме 3-4 часа да си стегнеш куфарите и да се изнесеш.
Ай сиктир.
Ти най-добре знаеш какво чувстваш щом не си щастлива в тази връзка го скъсай просто го игнорирай и все някога ще се откаже
аз лично ако разбера,че приятелка ми няма тръпка към мен..едва ли ще остана с нея повече,като гледам не сте много малки,така че нека да не изпада в истерични състояния,какви са тези изблици на слабост,той мъж ли е или е мекотело?За мен трябва да прекратиш нещата възможно най-скоро,щом си срещнала друго момче...пък и "твоя" не те притежава,че да ти казва какво да правиш..
Склонен към самоубийство? Бягай на далеч!
Има нещо в тази връзка, което не е както трябва.
Когато нещата се изчерпят и няма повече с какво да сте си интересни, по-добре е всеки да поеме по своя път, защото рано или късно това ще се случи. Колкото по-рано толкова по-добре за всички.
Поздрави!
BeTheOne
Повярвай ми, няма да се самоубие. Тези, които го правят не си казват, а направо действат. Не се съобразявай той какво иска, а направо това, което ти искаш.
Щом не си била щастлива защо си чакала цели 5 години? Можела си да скъсаш с него доста преди това и сега да си свободна за нови връзки. Ама ти май си чакала да се подсигуриш с някой и тогава да разкараш стария. При всички случаи новият ще разбере, че си го лъгала и си излизала с него докато си била с друг. Сама предцени какъв старт на връзката ви е това..
Абе вие всички наред ли сте бе. Неможе само себе си да гледате, ами я помислете какво му е на момчето. Ако тя му е смисъла на живота му и я обича безкрайно много, тя ще направи тази саможертва да остане при него и да си създаде тръпка. Не можели един човек да не е такава долна курва и да гледа само себе си. Ами ако оня я изебе и я остави и после ще се върне на сигурното, ама може и да няма кой да я посрещне. Ей момиче стой си на задника до момчето което е готово да даде живота си за теб защото не се знае другия какъв е и дали ще намериш някога нещо като сегашния ти приятел.
Стегни се кви са тези курвенски номера, живота не е само забавление. Има истинска обич. И майкати и бащати надали имат тръпка ама се обичат нали ???
Само се излагате и показвате, че вече свястни хора почти няма...
айде и умната
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Кво му е на момчето? Той защо не помисли за нея, а я заплашва със самоубийство. Да не говорим колко я обича щом я кара да прави нещо, което тя не иска.. Пълен дрисльо. И на мен ми се е случвало подобно нещо - чак ме и следеше след като му казах, че не искам да имам нищо общо с него. Това са психически лабилни хора според мен..
+
То в случая проблемът не е в това, че тя ще го зареже, защото няма тръпка към него. Проблемът е, че години наред го е лъгала, че го обича само и само да търчи подир гъза и, и да и гали егото. И сега изведнъж е срещанала някъв си друг и ей така с лека ръка иска да разкара предишния. Какво се очаква от него - да каже "еми добре, щом така искаш.." и да подвие опашка? Разбира се, че ще се почувства предаден и ще иска да разкаже на другия истината, която тя ще му спести. Като е нямало тръпка да са се разделили още преди. Тогава вече нямаше да има проблем да излиза с когото си пожелае.
Още едно мнение в подкрепа на това, че номерът, който си извъртяла/продължаваш да въртиш е абсолютно курвенски. Едва ли е нямало тръпка между вас само в последните няколко месеца. И преди е нямало, щом толкова години сте заедно. Но ти си изчакала да се подсигуриш, да си намериш някого. А освен това си лъгала и втория човек, че си сама. И сигурно ти е и малко гузно, та сега гледаш и двамата да не разберат, ама не става така, моето момиче. Постъпваш адски егоистично. За мен това е изключително долно. Да го беше напуснала преди, щом искаш тръпки, а не да го заблуждаваш и той да се надява на някакво бъдеще с теб. Знаеш ли какво е цялото бъдеще, което си мислел, че имаш с някого изведнъж да се срине пред очите ти?? Да, действително са самоубийствени мислите тогава и не, той не е путка, нито е лабилен, просто те обича. Единствената, заслужаваща обидни квалификации в случая си ти, а не момчето, което е "виновно" само и единствено за това, че те обича! Не мога да разбера хората, които се изказват в твоя подкрепа.
Само едно не разбрах в цялата работа, как момиче което само си пише с друго момче е курва
Аз ако бях момиче, на твое място, бих го заебал. Супер много мразя драми, да не говорим, че най-силния му довод с който да те задържи е "самоубивам се".
n00bs
Мисленето и е таковаСупер неправилно. Това са драмите харесвам тоя не не харесвам оня а плановете на момчето коио си е правило.
и Хитлер е правил планове да завладее света, но са се провалили
и България не е планирала валутен борд в началото, но е факт
и аз не планирах да имам космати ръце, но имам
мисля че схвана
n00bs
Мисля, че след Хитлер и валутният борд защитата на тезата ти беше пълна с аргумента за косматите ръце
Много свежо!![]()