Ее от доста време не съм влизала, за да търся вашата помощ, но сега повече от всякога имам нужда от нечие мнение и помощ и най- вече от непознати, неутрални хора, които не са ми нито приятели нито родители. Та проблема е, че съм 7 клас резултатите излязоха и бала ми е добър, поне за критериите на града. Принципно трбява да взема решение за кандидатстване, но всеки човек, който познавам ми дава различни съвети и мнения. Единият ми вариант е да си остана в училището, което се нарежда на второ място даващо ми добро образование и да уча в мениджърска паралелка, но ми се иска да сменя средата, но сякаш не мога, другия ми избор е да вляза в природо-математическа гимназия, която се нарежда на първо място в града ни. Искам да се занимавам с психология, макар и да не знам всъщност какво искам, но проблема е че съм объркана не знам на къде да поема. Не знам дали ще се справя в новата среда, ще ми липсва старото училище, но има определени хора, които не искам да виждам и от които така да кажем бягам. Родителите ми искат да вляза в природо-математическата гимназия, а от друга среда приятелите ми от още настоящето мк училище гледат скиптично на ПМГ и искат да остана при тях. Аз дори не знам какво искам. Моля ви помогнете ми...