Колкото и да се разнищва по тази тема.. абе не знам, но според мен никога няма да има отговор. Такива глупости Ад и Рай според мен не съществуват, Библията е от хора, които са искали да си обяснят света по свой начин. Не случайно едно време е имало толкова много богове, че са създали митологиите. Това са просто разкази от уста на уста за някой мъдър и доста силен човек, който се е отличавал от останалите. На са можели да си обяснят нещата по прост начин и са използвали въображение. Как някой ще хвърля светкавици от небето? Ами просто е имало буря, следователно и гръмотевична буря, но преди милиони години много са знаели, че да си обяснят физичното действие на това явление. Има какви ли не глупави богове от рода на.. не й помня името, но в гръцката митология имаше богиня на дъгата. Е.. WTF? Колкото до нашият Господ.. Все някой е трябвало да сплашва хората през Тъмните Векове, за да не всяват разруха. Но доста се отдалечих от темата. Според мен няма Господ, но има някой там, който има сила да ни контролира. А за душата.. питала съм се когато човек е в кома как така все пак е на ръба? Според мен тогава душата му остава в тялото и затова не навлиза в пълен покой. Има много разкази как хора са граничили между двата свята в кома, може и така да е, не знам. Душата сме ние. Сила. Душата е съзнанието, че живеем. Сигурно всеки е чувал онези разкази, че когато човек си замине и веднага след това тялото ми отслабвало моментално с 40 грама, за които няма обяснение от къде идват.
♥ 2PAC ♥ Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac