.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3

Липсва ли ви?

Колко често се връщате назад в миналото и до колко ви липсва то? Кои са най-честите места/ситуации/моменти, в които искате да се върнете или преживеете отново? Кое свое Аз искате отново да бъдете? А щастливи ли сте в настоящия момент с това, което сте? И т.н. и т.н.

Аз съм в кофата и ш'си праЯ квоТ си искам!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Много, да, живея в миналото, липсва ми да живея в .. момента... Емоции... Спомени :/

Мега фен Аватара на an7raks
    Оо, да, често се случва да ме е яд за пропуснати шансове и мигове, както и за времето, когато нищо не се искаше от мен... Най-често става въпрос за моментите, когато съм се държал идиотски с близки хора. Не искам да бъда никое мое минало Аз, смятам, че се развивам към добро. Щастлив, трудно може да се каже... Да речем доволен...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Оо, да, често се случва да ме е яд за пропуснати шансове и мигове, както и за времето, когато нищо не се искаше от мен... Най-често става въпрос за моментите, когато съм се държал идиотски с близки хора. Не искам да бъда никое мое минало Аз, смятам, че се развивам към добро. Щастлив, трудно може да се каже... Да речем доволен...
    Амен-амен ама не съвсем същото.
    Някак... Да, често се връщам/х в миналото, често ми липсва/ше. Често ме е яд и често рева за минали неща. Искам си Аз-а от детската градина или първи клас. Щастлива не съм по никакъв начин ама приемам себе си, грешките си и настоящето и ми е някак добре по тоя начин. Ако не друго поне не се обвинявам за неща, които не съм сторила и гледам в настоящето, почти не мисля за „назад“ и „напред“.

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    Много ми е яко , как съм сега,само дето има доста неща , които бих изживял отново,не само бих върнал времето,ами бих си и останал там,не ми се остарява.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Чумата, туберкулозата, Чернобил
    n00bs

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    със душа на стар тибетски монах, помни всички човешки катаклизми

След периода в детската градина всички спомени се опитвам да ги залича. Може би някой спомени не, заради любими хора и т.н., но иначе колкото по-далече от онова пъпчиво пубертетско минало пълно с драми и пълни с напрежение мигове, толкова по-добре. Това бяха тъмни периоди повечето. (не че сега съм много по-голяма де, ама все пак ) Добре ми е сега след претърпени 1000 метаморфози Плюс най-добре се живее като си концентриран в настоящето.
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Не, не искам пак по цял ден да стоя в училище, да пиша домашни, да съм зависим от нашите и да не мога да правя нищо "без позволение". Даже се чудя как съм оцелял в тоя ужасен период, сега ми е много по-добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си