- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Оценките ми от матурата
На гъзО ми излезнаха теа матури дейба
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Нали, така хубаво си го бях отгледала с теа банички...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
и моите ама не ме оправят много тея матури :д изпита е важен
the game
kolko trqa si promit i zabluden da mislish,che teq ocenki otrazqvat znaniqta i sposobnostite ti - dosta.......
davam vsichko ot sebe si za da zadovolq pravopisnite vi iziskvaniq, da znae6 !!!
samo fakta che pisha na latinica ne ti li podskazva che ne me ebe osobeno kak horata vuzpriemat pisaniqta mi ? ili e tvyrde slojno da napravish logicheskata asociaciq![]()
Е тук вече опира до различни видове интелигентност.
Някои се учат по-бавно и трудно, защото нямат изградена правилна система на работа.
Хората със знания на инциклопедия пък не са отваряли учебника по-география, тоест - не са учили необходимото. Те са си виновни, че не са положили достатъчно труд за определеното изискване към тях.
Хора, които изкарват 6-тици без капка труд - няма. Дали те ще са се образовали по друг, различен начин, или ще имат голяма обща култура и знания придобити от обществената им среда на живот, но все са учили и запаметявали необходимото.
Разбирасе някави 20-30 стотини от оценката няма абсолютно никаква стойност. Дали 5.50. или 5.80 е все едно и също. Дали 4.99, и 5.00 няма разлика, освен в думите (добър, мн добър) които на практирка не се оценяват - примерно.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-06-2014 на 16:38
ima razlika mejdu tova da si kysash zadnika i da imash znaniq i sposobnosti ;O
vqrno che kysaiki si zadnika po nqkuv na4in gi trupash ama dokolko traini i relevantni sa e drug vypros
тренинг, майна. колкото повече трупаш, толкова по-способен за 'трупане' ставаш
i po kakyv nachin nqkva hartiika,koqto trqa da zadraskash s krug4e 30tina vyprosa(koito za obuchenieto ti ot 2ri do 12 klas sa v obshti linii edni i syshti) i da napishesh nqkolko stranici svoi "misli" otrazqva vyzmojnostite koito si prodobil za 12te godini obuchenie v uchilishte?