Първоначално написано от wsx Ами аз пробвах веднъж-два обаче не ми хареса и вече спрях.. Но го приемам като някаква нужда за мен е нещо нормално, но тука като гледам повечето сте против мастурбирането е щом не ти харесва не го прави кво толкова :Д
Всеки трябва да е против мастурбирането.
Първоначално написано от BanKai Всеки трябва да е против мастурбирането. ЗАЩО?
Първоначално написано от fire_magic е щом не ти харесва не го прави кво толкова :Д Не го правя вече ;Д ще отида в рая
Защото секса е по-як.
Първоначално написано от BanKai Защото секса е по-як. Малее ми не е ли е грях тогава да се прави секс от малки?
Първоначално написано от wsx Не не искам.. тва от къде ти хрумна който се пипа ослепява
n00bs
Грях е.
Първоначално написано от wsx Малее ми не е ли е грях тогава да се прави секс от малки? 14 години не си малка, виж ромките деца раждат на по 11-12
Първоначално написано от yakuza_ който се пипа ослепява незнаех
Първоначално написано от fire_magic 14 години не си малка, виж ромките деца раждат на по 11-12 Хаха казваш, че съм закъсняла утре тогава ще си намеря мъж който иска да ми дойде на сватбата да си даде адреса да пратя покана
Прати ми.
Първоначално написано от BanKai Прати ми. хехе мен никой не ме иска няма сватба
Първоначално написано от wsx Хаха казваш, че съм закъсняла утре тогава ще си намеря мъж който иска да ми дойде на сватбата да си даде адреса да пратя покана каза ли му че го обичаш
Ок тогава, аз те искам.
Първоначално написано от BanKai Прати ми. Мен никой не иска няма сватба.. Но ако искаш "ти и аз" добре звучи
Намерих си мъж супер
Вече няма да отида в ада.. ще разбера секса дали е по як и ще имам хлапета : D:
Първоначално написано от BanKai Ок тогава, аз те искам. И аз те искам хД
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...32835484_n.jpg
И така никой не ми отговри на въпроса и всички млъкнаха
Първоначално написано от wsx И така никой не ми отговри на въпроса и всички млъкнаха защото не знаят отговора
Първоначално написано от fire_magic защото не знаят отговора сигурноо...
вече 115 разглеждания но няма отговорр
Правила