Здравейте!
Ситуацията - имам приятелка от доста време 4+ години.
разбраме се , сигурен съм в нея и тя в мен.
обичаме се ,тя мен и аз нея .
Обааааче от 2 седмици се запозна с някакво момче по соц. мрежа и д/г по цял ден си пишат .
Отначало при мен - ревност ... и естествено.Но после мина .Да ама тва продължи ,че и се задълбочи.Още от 5тия ден станало на въпрос да я разходи с колата тука там а/у.Тя отказала и ме уверява ,че всичко е приятелски . ОК .Вярвам И...ама на нея ..На него не ..ВСИЧКО ДЕ' ИМА ПИШКА ЗА ТИЯ НЕЩА МУ ВЯРА НЯМАМ.Така.Нататък.Минава още седмица.Тя ще идва при мен в Плевен и тук няма да има нет ..сещате се .. НЯМА ДА МОГАТ ДА СИ ПИШАТ .. и ми казва 'ние се разбрахме да се чуваме по тела.' . ХМ. //Отново да кажа ВЯРВАМ И ,ЧЕ ОТ НЕЙНА СТРАНА НЯМА НИЩО//.Тук става интересно ..отново в началото си бяха направили един дълъг разговор по тела, и като цяло не ми стана мн яко,но не съм реагирал остро и тн.
Дилемата е следната .
Моралната гледна точка...Редно ли е според вас да обръща такова внимание на друго момче докато е във връзка?Чаткане по доста време на ден,че и сега да се чуват като дойдела при мен...Не толкова от ревност,просто ми е супер тъпо ,че момичето ми не се осъзнава ,че не ми е приятно да обръща такова голямо внимание на друго момче...А аз и го обясних ... Тя си мисли ,че ревнувам и не може да разбере ,че аз никога не бих имал нуждата да се чувам с моите приятелки чак по телефона та да ги питам как са и какво правят...
Просто не знам как да реагирам , нз дали съм прав в реакцията си и като и казвам ,че не се чуствам добре по този начин и тн.....