- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Парене по време на секс
Усещам парене по време на секс, в самото влагалище. Нито ме сърби, нито ме боли, само като тръгнем да го правим и започва да ме пари и то на моменти доста и спираме. Не мисля, че са гъбички, защото както казах, не усещам сърбеж или болка или нещо друго, може би не съм достатъчно овлажнена? Мнения?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Овлажнението ми звучи като проблема,но това е мъжко мнение.
С презерватив или не?
Ако да, от него/ лубриканта му са проблемите...ако не вероятността за гъби/ инфекция е голяма....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Без, но го правим само веднъж в месеца там, но явно е достатъчно
къде там?
и само 1 непротектиран акт стига, да не говорим, че и гъбички, и инфекция могат да се причинят от съвсем отделни външни фактори, секс съвсем не е необходимо да се прави...тъй де, доктор само ще ти каже точно оттук нататък, което трябва да те води и до извода, че кондомът е задължителен в момента...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ако след анален, не се е измил и сте минали към вагинален, ето ти ги гъбичките готови ...
Иначе може и да си се протрила, от недостатъчно овлажняване - ползвайте лубрикант
Вагинално.
DragonLady, никога не минаваме току така без да сме се измили. Винаги преди и след секс се мием, случвало ми се е само веднъж това парене, затова съм склонна да мисля, че може и от недостатъчното овлажняване да е. Все пак ще отида на гинеколог. Благодаря за мненията!
Хмм, да правите секс само веднъж месечно, струва ми се прекалено рядко.
Може да е нещо, свързано с овлажняването или някаква инфекция, не знам. Гинекологът ще каже.
Welcome to the Jungle...
Правим го веднъж вагинално и то след като ми свърши цикъла /което една приятелка ми каза, че може да е причина за това парене/, през другото време го правим анално, защото така да се каже, имаме проблем с презервативите.
Ще разберем, надявам се, че е било само овлажняването, а не нещо по-сериозно.
Последно редактирано от BaffaLsc : 06-10-2014 на 10:01
Дано.
Консултациите с гинеколог са много полезни. Никой тук не може да ти отговори акуратно, ако не те разкрачи и няма мед. образование.
Ако това е повтарящ се ефект от вагинално проникване, то наистина е наложително да отскочиш до близкия кабинет.
Чувала съм, че когато едно момиче прави секс толкова рядко е нормално да има щипене/парене, но както и други хора казаха вече - най-добре е да отидеш на гинеколог.
http://ask.fm/iwwkaa
Случвало се е само веднъж досега, аз говорих и с майка ми и може би ще я послушам да се наблюдавам и следващия път да опитам с лубрикант, ако пак е така - отивам.
Папугай, тоя номер с аналния секс и девствеността у нас няма почва (малко по-надолу на картата - може би).
Тук само мангалите могат да си намерят девствена жена и то при условие, че годинките й се изписват с една цифра.
Пишеш глупости, навсякъде е разпространена тая простотия, дори песни има
http://www.youtube.com/watch?v=j8ZF_R_j0OY
Изстудете пениса преди употреба huehuehuehue #dasizabavenv21vek
''пръска ми гъза'' приятеля ми ,с който сме заедно от близо 2 години, малоумници такива, откачам като видя какви простотии пишете