.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Angry Непослушна коса! Идея за прическа?

Имам непуслушна коса!

Както така завършваме 7ми клас тази година ще празнуваме и се чуда как ще се справя с тази непослушна коса..

С приятелката ми ще си оправяме косите си
    Обаче първоначално и казах, че искам косата ми да е по прибрана,защото много бързо се разрошва.
    Обаче имам бебешки бретони
    косата ми не държи когато е вързана, а и да използавм лак за коса същата работа пак ми се разрошва косата. :@@

После и казах, че ще си я изправям или пък да я накъдря (косата ми е леко чуплива), но пробвала съм не държи повече от 1 час. А ние ще празнуваме от 16:30 до 22:00 някъде...

Някакви идеи за прически може и снимка приятелката ми ако види някоя снимка и точно обяснение ще може.. А защо пък да отивам на фризьор?

Къдрици с маша или едни ролки където къдрят като маша Това е решението за мен .. и моята коса е така и като се направя с тея ролки и напръскам с лак стои цял ден ^^ С тези ролки хем не я горя, хем става много добре изобщо не си личи, че е ролка

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ какви ролки ползваш и колко ти е дълга косата ?

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    ^ какви ролки ползваш и колко ти е дълга косата ?
    http://www.deals.bg/Magicheski-rolki...za-6.90lv_6765 тези Косата ми до средата на гърба Става много добре, но аз се правя на места само

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Аааа аз вече от месец се къдря с лента. И моята е "непослушна", гъста и средно дълга и друг избор за сега нямам
    http://bit.ly/SHSnif
    Дооправяш я първо малко с ръце, с преса ако има нужда.
    А ако ти е много рошава(отгоре) сложи пяна за коса, после пръскаш с някой лак с висока фиксация и си готова. 100% ще ти държи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си