.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Какво означава това ?

С едно момче сме излизали 5 - 6 пъти и много ми допада.
    Постоянно се прагръщаме, той ме прегръща, смеем се, докосваме се , целуна ме по бузката и врата и си мисля, че ме харесва.
    Но все още не сме се целували, а някои приятелки ми казват ,че ако се харесват с момче - веднага на първата среща се целуват.
    Какво трябва да означава това. Дали иска да сме приятели просто - което мен напълно ме устройва ?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не е задължително на първата среща да си целувате

Мен лично приятелите ми момчета не ме целуват по врата и прегръщат

Харесва те

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от wildone07 Виж мнението
    целуна ме по врата
    Е, по-ясно от това би било само да ти каже "Ша та друсам кат гладен циганин кисела джанка!"...

FliXesaL
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Е, по-ясно от това би било само да ти каже "Ша та друсам кат гладен циганин кисела джанка!"...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Аз лично не целувам момичетата с който искам да съм просто приятел по врата. Това е знак който в много малко случай може да значи нещо различно от "искам те".
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    "Ба ти уби кочат с кюрека ба младеж"
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

anonymous708973
    Guest
    Значи, хем се чудиш защо не те е целунал, хем те устройва да сте приятели?
    Я пак?
    Горките момчета, честно.

Вземи да го целунеш ти - ще ти отнеме едно завъртане на главата на 20 градуса, когато тръгне да те целува по бузата.

А тва приятелките ти какво правят не трябва да е критерий. Те и секс може да правят на първа среща, ще правиш и ти, че да не останеш по назад. Целувала съм се и на първа, и на доста след първа среща и мога да кажа със сигурност, че във втория случай винаги, винаги е било по-интересно и е оставило по-готина емоция заради очакването.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Значи, хем се чудиш защо не те е целунал, хем те устройва да сте приятели?
    Я пак?
    Горките момчета, честно.

Вземи да го целунеш ти - ще ти отнеме едно завъртане на главата на 20 градуса, когато тръгне да те целува по бузата.

А тва приятелките ти какво правят не трябва да е критерий. Те и секс може да правят на първа среща, ще правиш и ти, че да не останеш по назад. Целувала съм се и на първа, и на доста след първа среща и мога да кажа със сигурност, че във втория случай винаги, винаги е било по-интересно и е оставило по-готина емоция заради очакването.
    Не че държа да сме само приятели просто и двата варианта ме устройват. Ааа не мисля че мога да се осмеля аз да го целуна. Най-макото ме е страх от реакцията

Супер фен Аватара на NissaN
    Май не иска да сте само приятели.

anonymous708973
    Guest
    Не че държа да сме само приятели просто и двата варианта ме устройват. Ааа не мисля че мога да се осмеля аз да го целуна. Най-макото ме е страх от реакцията
    Е, момчето ти е дало достатъчно сигнали, твой ред е да направиш крачката.

Мега фен Аватара на 102
    ей памперс такъв
    никва крачка не прави

Еее и аз така смятах, ама друго си е някакъв анонимен олигофрен да ти го каже !

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Как е възможно и двата варианта да те устройват? Когато имаш чувства към някой, тръгваш с него(ако и той има същите), ако нямаш, си оставате просто приятели. Ако ще е просто за да казваш на приятелките си, че си имаш гадже...малко детски изпълнения са.
    >>DjBelev<<

Амии не, но просто съм в някакво такова средно положение - мисля за него, но не постоянно и не се побърквам. Смятам, че зависи от него, това имах предвид - ако стане - супер,ако не няма да страдам по никакъв начин.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Изчакай докато му мине и след това пусни тема "Влюбена съм в него, а той тръгна с най-добрата ми приятелка" ...

Мега фен Аватара на skatew
    ако стане - супер,ако не няма да страдам по никакъв начин.
    ко
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    темата може да се опише точно с една дума: "ЖЕНИ"

btw на 16 ли сте?
    Последно редактирано от MarkKnight : 06-11-2014 на 22:12

Мега фен Аватара на Hilary_
    Нападай смело.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове