- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво означава това ?
С едно момче сме излизали 5 - 6 пъти и много ми допада.
Постоянно се прагръщаме, той ме прегръща, смеем се, докосваме се , целуна ме по бузката и врата и си мисля, че ме харесва.
Но все още не сме се целували, а някои приятелки ми казват ,че ако се харесват с момче - веднага на първата среща се целуват.
Какво трябва да означава това. Дали иска да сме приятели просто - което мен напълно ме устройва ?
Не е задължително на първата среща да си целувате
Мен лично приятелите ми момчета не ме целуват по врата и прегръщат
Харесва те
Аз лично не целувам момичетата с който искам да съм просто приятел по врата. Това е знак който в много малко случай може да значи нещо различно от "искам те".
>>DjBelev<<
Значи, хем се чудиш защо не те е целунал, хем те устройва да сте приятели?
Я пак?
Горките момчета, честно.
Вземи да го целунеш ти - ще ти отнеме едно завъртане на главата на 20 градуса, когато тръгне да те целува по бузата.
А тва приятелките ти какво правят не трябва да е критерий. Те и секс може да правят на първа среща, ще правиш и ти, че да не останеш по назад. Целувала съм се и на първа, и на доста след първа среща и мога да кажа със сигурност, че във втория случай винаги, винаги е било по-интересно и е оставило по-готина емоция заради очакването.
Еее и аз така смятах, ама друго си е някакъв анонимен олигофрен да ти го каже !![]()
![]()
![]()
![]()
Амии не, но просто съм в някакво такова средно положение- мисля за него, но не постоянно и не се побърквам. Смятам, че зависи от него, това имах предвид - ако стане - супер,ако не няма да страдам по никакъв начин.
Изчакай докато му мине и след това пусни тема "Влюбена съм в него, а той тръгна с най-добрата ми приятелка" ...
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
темата може да се опише точно с една дума: "ЖЕНИ"
btw на 16 ли сте?
Последно редактирано от MarkKnight : 06-11-2014 на 22:12