.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Значи, хем се чудиш защо не те е целунал, хем те устройва да сте приятели?
    Я пак?
    Горките момчета, честно.

Вземи да го целунеш ти - ще ти отнеме едно завъртане на главата на 20 градуса, когато тръгне да те целува по бузата.

А тва приятелките ти какво правят не трябва да е критерий. Те и секс може да правят на първа среща, ще правиш и ти, че да не останеш по назад. Целувала съм се и на първа, и на доста след първа среща и мога да кажа със сигурност, че във втория случай винаги, винаги е било по-интересно и е оставило по-готина емоция заради очакването.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Значи, хем се чудиш защо не те е целунал, хем те устройва да сте приятели?
    Я пак?
    Горките момчета, честно.

Вземи да го целунеш ти - ще ти отнеме едно завъртане на главата на 20 градуса, когато тръгне да те целува по бузата.

А тва приятелките ти какво правят не трябва да е критерий. Те и секс може да правят на първа среща, ще правиш и ти, че да не останеш по назад. Целувала съм се и на първа, и на доста след първа среща и мога да кажа със сигурност, че във втория случай винаги, винаги е било по-интересно и е оставило по-готина емоция заради очакването.
    Не че държа да сме само приятели просто и двата варианта ме устройват. Ааа не мисля че мога да се осмеля аз да го целуна. Най-макото ме е страх от реакцията

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от wildone07 Виж мнението
    Не че държа да сме само приятели просто и двата варианта ме устройват. Ааа не мисля че мога да се осмеля аз да го целуна. Най-макото ме е страх от реакцията
    Е, момчето ти е дало достатъчно сигнали, твой ред е да направиш крачката.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от wildone07 Виж мнението
    Как е възможно и двата варианта да те устройват? Когато имаш чувства към някой, тръгваш с него(ако и той има същите), ако нямаш, си оставате просто приятели. Ако ще е просто за да казваш на приятелките си, че си имаш гадже...малко детски изпълнения са.
    >>DjBelev<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си